GDE POPITI JEFTINO PIVO – U PUBeraj na Hoegaarden

Zbog usluga koje nudi, ali i zanimljivog muzičkog sadržaja, privlačnih cena i prijatne atmosfere ovaj pab predstavlja mesto za uživanje na koje dolaze uglavnom ljudi sa ukusom

PUBeraj je novosadski kultni pab i koktel bar, a koncept kojim se bavi je jedinstven i prvi put smo imali priliku baš ovde da ga vidimo. Naime, vlasnik PUBeraja je na lagan i prirodan način uspeo da spoji lepo i korisno, ali i interesantno i zanimljivo, te da Novosađanima ponudi nešto nesvakidašnje. Osim što  na ovom mestu možete da popijete odlično pivo, PUBeraj takođe nudi i prvoklasne frizerske usluge. A kako je došlo do te, nazovimo, čudne kombinacije, odnosno sinergije paba i frizerskog salona? Naime, gazdi se javio problem jer su redovi u frizerskom salonu bili poprilično veliki, a ljudi nisu imali mesta gde bi mogli da čekaju, te je kreativni um spojio svoj, već uspešni, frizerski salon sa pabom koji se nalazio odmah do njega. To je priča nastanka PUBeraja, a zbog zanimljivog muzičkog sadržaja, privlačnih cena i prijatne atmosfere ovaj pab predstavlja mesto za uživanje na koje dolaze uglavnom ljudi sa ukusom, kako mladi tako i stariji. Bilo leti ili zimi ovaj pub vas neće razočarati, a u okviru koncepta se nalazi i  zanimljiv lokal i prijatna bašta, koja se zimi greje. Kako bi se još kvalitetnije opustili, u pabu koji je sam po sebi dovoljno opušten, mi vam predlažemo da popijete i neko fino pivo. Za ovu priliku, ali i ovo mesto, smatramo da je Hoegaarden najpametniji izbor. Hoegaarden je reprezentativni predstavinik svog stila – Belgijsko pšenično pivo, a koji se ističe dobro poznatim, ali i svima prepoznatljivim, ukusom kore pomorandže i korijandera. Posetite PUBeraj i opustite se u lepoj atmosferi i Hoegaarden-u.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Piknik

Restoran Piknik je novosadski ugostiteljski objekat koji se nalazi na Ribarskom ostrvu. Koncept kojim se ovaj restoran bavi jeste tradicionalna

Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci: -3,5 kg svinjskih rebaraca -So -Biber -Dve flaše/limenke piva -Dve supene kašike meda -Ren Priprema: Zagrejte rernu na 160°C,

Salon 5

Njihova jela se pripremaju sa delikatnom pažnjom, posebno posvećenom na detalje, pažljivo nijansirana u rukama majstora čija se spretnost na

Restoran New Marinero

Restoran – splav New Marinero nalazi se na obali Dunava, na međi između starog kaldrmisanog i ovog drugog, novijeg dela

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike