GDE POPITI JEFTINO PIVO U GRADU: U Brauhaus na točeno

Prilikom posete ovom pabu obavezno poručite neko od kraft piva, a koje dolazi direktno iz njihove proizvodnje

U samom centru grada, na bulevaru Mihajla Pupina, a preko puta bioskopa Arena Cineplex, nalazi se jedan od najinteresantnijih pabova u Novom Sadu. Ovaj pab nosi ime Brauhaus i ono što je najzanimljivije, odnosno što ga najviše razlikuje od konkurencije, je što u vlasništvu poseduje pogona za proizvodnju autentičnog kraft piva. U ponudi piva Brauhaus nudi bavarska piva pravljena po izvornim recepturama. Ovo u principu znači da sva piva, koja proizvodi Brauhaus, poseduju autentičan ukus, kao i teksturu. Sva piva iz Brauhaus-a, a koja oni proizvode, prave se od isključivo prirodnih sastojaka, odnosno koriste se isključivo hmelj, ječam, kvasac i voda. Valja istaći da se piva iz njihove proizvodnje služe isključivo točena i uvek su sveža. Uz  ponudu piva iz svoje proizvodnje, Brauhaus nudi i kvalitetnu klopu, koja uključuje sve – od stejkova, mezea i burgera, preko nemačkih kobasica, sendviča i raznih dezerata. Pored svega navedenog, pab Brauhaus karakteriše i  bogati socijalni aspekt. Ponedeljak je rezervisan za društvene igre, utorak je „Nemački dan“ koji obuhvata popust na pivo i kobaje, dok su petak, subota i nedelja rezervisani za svirke domaćih bendova. Pab Brauhaus predstavlja jedan od najautentičnijih pabova koje Novi Sad ima da ponudi, te kao takav će se svideti ljubiteljima kvalitetne hrane i pravog kraft piva. Naš savet vama je, da prilikom posete Brauhausu, obavezno probate njihovo Brauhaus ALE pivo. Reč je o interesantnom pripadniku Bavarian bitter stila, koji za neke predstavlja najbolje od ejl piva. Brauhaus ALE je jedan od retkih nefiltriranih ejlova, a karakteriše ga zaokružen miris, karakteristična boja, hrskava tekstura i upečatljivi ukus. Vešto birani sladovi, uz četiri vrste hmelja i naknadno suvo hmeljenje osiguravaju da je Brauhaus ALE jedan od najupečatljivijih i najinteresantnijih ejlova koje ćete imati priliku da probate.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivo od ljudske mokraće

Ako ste kojim slučajem prisustvovali danskom muzičkom festivalu „Roskilde“, održanom 2015. godine,  onda je vaš urin korišćen za proizvodnju piva.

Restoran Orašac

Odličan roštilj i fenomenalna jela spremljena po receptima srpske kuhinje odlika su jednog od vodećih restorana nacionalne kuhinje u Beogradu.

Restoran Botako

Restoran Botako je beogradski restoran koji se bavi konceptom moderne, ali delom i tradicionalne Italijanske kuhinje sa fokusom na pice.

PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.