Beer Style magazin recenzija – Pilsner Urquell iz Asahi grupacije

Pilsner Urquell je rođen 05. oktobra 1842. godine kao prvo Pils, odnosno svetlo i zlatno pivo, u dugoj istoriji proizvodnje piva. Pilsner Urquell je proizveden po potpuno novoj recepturi i tehnologiji i predstavljen je svetu 10. novembra 1842. godine. Napravljen od zagonetne mešavine lokalnih sastojaka, a koji obuhvataju plzensku meku vodu, sa malim procentom minerala i soli, Saaz hmelj i posebne vrste češkog ječma, sa strašću i beskompromisnom posvećenosti kvalitetu, prepoznatljivom ukusu i boji, izazvao je revoluciju u proizvodnji piva koja još čeka da bude nadmašena. Da li će iko uspeti da nadmaši Pilsner Urquell, pokazaće vreme, no rođenjem ovog jedinstvenog proizvoda svet piva se zauvek promenio.

Stil Pilsner

Alkohol 4,4%

Temperatura serviranja 4-6 °C

Opšti utisak  Odlično

Beer Style ocena 89

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Probali smo crnu kraft Srbiju

Crno pivo je složen sistem organskih i neorganskih kristaloida u slabom vodenom rastvoru alkohola. Odležavanjem se uspostavlja izvesna ravnoteža ovog

Restoran Tri Šešira

Restoran Tri Šešira je pravi biser među restoranima Skadarlije, ali i sinonim za beogradsko ugostiteljstvo. Sagrađen je u srcu Skadarske

Restoran Nirvana

Restoran Nirvana nalazi se u Subotici, u mirnom delu grada i prepoznatljiv je po letnjoj terasi. Restoran Nirvana otvoren je 1922. godine, a enterijer mu je urađen u klasičnom restoranskom stilu. 

Restoran Potpis

Beogradski restoran Potpis smešten je na Čuburi, u srcu Čuburskog parka. Restoran Potpis je elegantan restoran, uređen u prijatnom stilu, s enterijerom koji naginje modernizmu.