Beer Style magazin recenzija – PilsPlus iz Heineken-a

PilsPlus se proizvodi u Zajačarskoj pivari, a koja ima dugu tradiciju proizvodnje piva, odnosno koja je osnovana još davne 1895. godine. Sam brend PilsPlus je mnogo mlađi, i proizvodi se od 1993. godine. Danas se ovo pivo proizvodi i pakuje u dve pivare, koje se nalaze u okviru kompanije Heineken – Zajačarskoj i Novosadskoj.

Treba istaći da PilsPlus na najbolji način spaja tradiciju i savremenu  tehnologiju – tradiciju Zaječarske pivare i najsavremeniju tehnologiju pivare u Novom Sadu.

PilsPlus, iako domaći brend proizvodi se pod strogim nadzorom HEINEKEN grupe i po rigoroznim standardima kvaliteta koje HEINEKEN nalaže. PilsPlus je standarni pilsner-lager, sa svim karakteristikama svog stila.

 

Stil Pilsner

Alkohol 4,8 %

Temperatura serviranja 7 – 10 °C

Opšti utisak Dobro

Beer Style ocena 74

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

NAJPRODAVANIJE PIVO NA SVETU

Najprodavanije pivo na svetu teško se nađe van države u kojoj se proizvodi i prodaje. Godišnja proizvodnja mu je od preko deset milijardi litara. Radi se o…

Ćevap kod Dekija

Ćevabdžinica Ćevap kod Dekija je poznata beogradska ćevabdžinica koja svoje mušterije privlači prijatnim i autentičnim ambijentom, te stručnim i ljubaznim

Krigla

Krigla, Beer Mug, Seidel ili sa zaklopcem Steinn najpoznatija je posuda tj. čaša za ispijanje piva.

Restoran Nirvana

Restoran Nirvana nalazi se u Subotici, u mirnom delu grada i prepoznatljiv je po letnjoj terasi. Restoran Nirvana otvoren je 1922. godine, a enterijer mu je urađen u klasičnom restoranskom stilu. 

Restoran Potpis

Beogradski restoran Potpis smešten je na Čuburi, u srcu Čuburskog parka. Restoran Potpis je elegantan restoran, uređen u prijatnom stilu, s enterijerom koji naginje modernizmu.