Beer Style magazin recenzija – Zaječarsko Crno iz Heineken-a

Zajačarsko Crno je tamno i pasterizovano pivo koje se proizvodi na osnovu tradicije duge više od 120 godina, a koju baštini Zaječarska pivara. Ova višedecenijska tradicija garantuje da je Zajačarsko Crno kvalitetno pivo sa dostojanstvenim karakterom. Namenjeno je svim istinskim ljubiteljima tamnih piva.

Ključni faktor pri proizvodnji kvalitetnog tamnog piva jeste upotreba različitih vrsta slada. Dok se za proizvodnju svetlog piva (lagera), koristi samo svetli slad, za proizvodnju crnog piva koristi se kombinacija nekoliko vrsta slada i to pečenih na različitim temperaturama. Specifičnost Zajačarskog Crnog piva se dobija jedinstvenom kombinacijom i upotrebom upravo više različitih vrsta sladova, a to je i tajna njegovog odličnog ukusa. Majstorski recept, uz više od 100 godina iskustva, obećava da je Zajačarsko Crno pivo – pivo koje morate probati, ali i uživati u njemu.

 

Stil Tamno pivo

Alkohol 5,2%

Temperatura serviranja 7 – 10 °C

Opšti utisak Vrlo dobro

Beer Style ocena 84

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran New Marinero

Restoran – splav New Marinero nalazi se na obali Dunava, na međi između starog kaldrmisanog i ovog drugog, novijeg dela

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.