Beer Style magazin recenzija – Zaječarsko Pšenično iz Heineken-a

Zaječarsko Pšenično je svetlo, pasterizovano, pšenično pivo, koje se proizvodi na temelju tradicije duge više od 120 godina, uz kontinuirani vrhunski kvalitet proizvoda. Ovo pivo se i dan danas proizvodi na tradicionalan način, korišćenjem ječmenog i pšeničnog slada, jedinstvenog kvasca i svežeg hmelja. Kombinacija ovih kvalitetnih sastojaka, kao rezultat daje divni, lagani, voćni, gotovo tropski ukus.

Valja istaći da se Zajačarsko Pšenično toči polako u visoku čašu, usku pri dnu i proširenu na vrhu, sa ciljem da dobijete bogatu kremastu penu i osetite pun ukus ovog pšeničnog piva.

 

Stil Pšenično pivo

Alkohol 5%

Temperatura serviranja 10 – 13 °C

Opšti utisak Vrlo Dobro

Beer Style ocena 81

Podelite članak

PROČITAJTE I:

pivo i dijabetes

PIVO I DIJABETES – Korisni saveti

Otkrivamo vam sadržaj šećera u pojedinim brendovima, a da bi se znalo koliko šećera pojedini stilovi piva sadrže,  prvo mora da se shvati njegov proces proizvodnje.

Pivnica Crni Petao

HRANA I PIVO – Pivnica Crni Petao

Pivnica Crni Petao nalazi se u Beogradu, u Ustaničkoj ulici. Svoja vrata za posetioce otvorili su pre dve godine, a sve sa ciljem da im pruže veliki izbor piva. 

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju