Beer Style magazin recenzija – Zaječarsko Pšenično iz Heineken-a

Zaječarsko Pšenično je svetlo, pasterizovano, pšenično pivo, koje se proizvodi na temelju tradicije duge više od 120 godina, uz kontinuirani vrhunski kvalitet proizvoda. Ovo pivo se i dan danas proizvodi na tradicionalan način, korišćenjem ječmenog i pšeničnog slada, jedinstvenog kvasca i svežeg hmelja. Kombinacija ovih kvalitetnih sastojaka, kao rezultat daje divni, lagani, voćni, gotovo tropski ukus.

Valja istaći da se Zajačarsko Pšenično toči polako u visoku čašu, usku pri dnu i proširenu na vrhu, sa ciljem da dobijete bogatu kremastu penu i osetite pun ukus ovog pšeničnog piva.

 

Stil Pšenično pivo

Alkohol 5%

Temperatura serviranja 10 – 13 °C

Opšti utisak Vrlo Dobro

Beer Style ocena 81

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Razbijanje zabluda o pivu

Egipatska legenda kaže da je Oziris pronašao pivo. Oziris je bog plodnosti, zemlje i vegetacije. Pivo tada nije bilo samo

Marketing

Marketing Zahtev za Media kit Beer Style svojim radom želi da doprinese popularizaciji kulture piva u Srbiji i razvoju novih

Pivo za vegane

Ovo interesantno pivo pravi tim pivare „Angel City Brewery“ iz Los Anđelesa. Pivo ima karakterističan ukus avokada, a u prodaji