Beer Style magazin recenzija – Zaječarsko Pšenično iz Heineken-a

Zaječarsko Pšenično je svetlo, pasterizovano, pšenično pivo, koje se proizvodi na temelju tradicije duge više od 120 godina, uz kontinuirani vrhunski kvalitet proizvoda. Ovo pivo se i dan danas proizvodi na tradicionalan način, korišćenjem ječmenog i pšeničnog slada, jedinstvenog kvasca i svežeg hmelja. Kombinacija ovih kvalitetnih sastojaka, kao rezultat daje divni, lagani, voćni, gotovo tropski ukus.

Valja istaći da se Zajačarsko Pšenično toči polako u visoku čašu, usku pri dnu i proširenu na vrhu, sa ciljem da dobijete bogatu kremastu penu i osetite pun ukus ovog pšeničnog piva.

 

Stil Pšenično pivo

Alkohol 5%

Temperatura serviranja 10 – 13 °C

Opšti utisak Vrlo Dobro

Beer Style ocena 81

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

pivo uz doručak

DORUČAK Smela kombinacija

Doručak je glavni obrok i on nam obezbeđuje snagu za predstojeći dan. Predlažemo vam da za doručak probate smele kombinacije, koje baš nisu uobičajene kod nas.

Caffe Restoran Gentlemen

Restoran Gentlemen je ugostiteljski objekat u Novom Sadu u ulici Branka Bajića, ka izlasku na veliki bulevar Evrope.Restoran Gentlemen se

PIVO Nikšićko IPA

Pivo Nikšićko IPA pravi se od interesantne kombinacije aromatičnih sorti hmelja i posebnog ejl kvasca.

Restoran Soulfood

Restoran Soulfood nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Pančevu, u Aviv parku. Restoran Soulfood je veoma prostran, savremen i moderno uređen restoran.

Restoran Salt ‘n’ Pepa

Restoran Salt ‘n’ Pepa nalazi se u Aviv parku u Pančevu. Restoran Salt ‘n’ Pepa je moderno i elegantno uređen restoran, u kom dominiraju prirodni materijali i topla atmosfera.

Restoran Šajka

Na suprotnoj obali od pančevačkog gradskog keja, na obali Tamiša, a u gradskoj šumi, nalazi se restoran Šajka.

Kako rashladiti pivo na plaži

Kada smo na letovanju, treba nam siguran savet kako rashladiti pivo na plaži Leto je godišnje doba kada većina nas boravi uz obalu reke, mora