Beer Style magazin recenzija – Zaječarsko Pšenično iz Heineken-a

Zaječarsko Pšenično je svetlo, pasterizovano, pšenično pivo, koje se proizvodi na temelju tradicije duge više od 120 godina, uz kontinuirani vrhunski kvalitet proizvoda. Ovo pivo se i dan danas proizvodi na tradicionalan način, korišćenjem ječmenog i pšeničnog slada, jedinstvenog kvasca i svežeg hmelja. Kombinacija ovih kvalitetnih sastojaka, kao rezultat daje divni, lagani, voćni, gotovo tropski ukus.

Valja istaći da se Zajačarsko Pšenično toči polako u visoku čašu, usku pri dnu i proširenu na vrhu, sa ciljem da dobijete bogatu kremastu penu i osetite pun ukus ovog pšeničnog piva.

 

Stil Pšenično pivo

Alkohol 5%

Temperatura serviranja 10 – 13 °C

Opšti utisak Vrlo Dobro

Beer Style ocena 81

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Šešir moj

Restoran Šešir moj se još naziva i najbolja kafana u Jugoistočnoj Evropi. Ovaj epitet je poneo jer se u ovoj

Salaš 137

Na izgled sasvim običan vojvođanski salaš, kao i svaki drugi. Ovaj salaš, lociran na Čeneju odmah nadomak Novog Sada, nosi

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja