Beer Style magazin recenzija – Nikšićko Gold

Nikšićko Gold predstavlja jedno od vodećih premium piva, a koje se proizvodi u našem okruženju. Nikšićko Gold je posebno kreirano pivo i namenjeno je onim konzumentima kojima je kvalitet na prvom mestu, te onima sa istančanim i prefinjenim ukusom. Kvalitetni i pažljivo birani sastojci garantuju visok kvalitet ovog premium piva.

Nikšićko Gold je svetli lager, koji se dobija jedinstvenom kombinacijom slada, hmelja i specijalno kultivisanog pivskog kvasca. Nikšićko Gold sadrži optimalan procenat alkohola i najbolje predstavlja spoj duge tradicije i iskustva istinskih pivskih majstora, ali i vrhunske tehnologije u kreiranju premijum brenda.

 

Stil Lager

Alkohol 5.2%

Temperatura serviranja 3 – 5 °C

Opšti utisak Vrlo Dobro

Beer Style ocena 82

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Barbecue fest

Barbecue fest

Mesto održavanja: Beograd, Surčin, Nauticko selo “Biser” Boljevci Datum održavanja: 16 i 17. 06. 2018. Edukativni program: • Weber Gril

Restoran Durmitor

Restoran nacionalne kuhinje Durmitor izgrađen je 1993. godine, u centru poslovnog sveta na Novom Beogradu i vremenom je dobio autentičan

Čaša za pivo

Pojavljuju se u različitim oblicima i veličinama, ali nipošto nisu samo rezultat dizajnerskog nadahnuća, već imaju tačno propisanu svrhu, u

WRH Steakhouse

WRH Steakhouse & Bar  je mesto kreirano da spoji savršenstvo ukusa, kvalitet, ljude i dizajn. Specijaliteti koji nikog ne ostavljaju

Najskuplji divlji ALE

Lost Abbey Cable Car Kriek je jedno od najskupljih piva na svetu. Stil ovog piva je američki divlji Ale, a

PIVO – Ledena krigla je zabluda

Mi potpuno razumemo opčinjenost pivom i zato vam ukazujemo na greške koje možda pravite. Ukoliko volite pivo na ove stvari zaboravite.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.