Beer Style magazin recenzija – Vista 2, pivara Kabinet

Vista 2 je moćna IPA, mutno–zlatne boje, a koju karakteriše fina kremasta tekstura. Ovo je još jedna od zajedničkih kreacija pivare Kabinet i pivare Mikkeller. Vista 2 je veoma karakteristična IPA, odnosno ovo je pivo sa intenzivnom kombinacijom aromama bora, zrelog tropskog voća, kandiranog manga i papaje. Takođe, ovo je pivo srednje-jakog tela, a ukus već na prvi gutljaj definiše fuzija tropskog voća, slatkog bora, manga, papaje i passion fruita, uz blago–gorak i ne baš intenzivan aftertaste. Interesantno je istaći da je ovo slabo-gazirano pivo, te da arome mirisi i ukusi dolaze do punog izražaja.

Za  Vista 2 u pivari Kabinet navode, da je to IPA bogatih i kompleksnih karakteristika, te da će se svideti ljubiteljima kvalitetnih IPA, ali i onima koji uživaju u tropskim ukusima vrhunskih IPA.

Nakon probe ovog piva, bili smo oduševljeni kako je urađeno, te na koji način je pronađen savršen balans aroma, ukusa i alkohola. Napomenuli bi da budete obazrivi sa VISTA 2 jer, bez obzira što se alkohol ne oseti, ovo pivo sadrži visok stepen alkohola. Odlično pivo, prilagođeno našem tržištu i srpskim konzumentima.

 

Stil IPA

Alkohol 7,5 %

Temperatura serviranja 8 °C

Opšti utisak – Perfektno

Beer Style ocena 94

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Mršavite uz pivo

Pivo je duboko ukorenjeno u našoj kulturi kao jeftin način da se oslobodimo briga, zabavimo i opustimo, ali sve to

Restoran Donji Grad

U samom srcu starog Beogradu, nedaleko od Kalemegdana, u mirnom delu Dorćola, na uglu ulica Knićaninova i Visokog Stevana nalazi

golden draak

PIVO Gulden Draak

Pivo Gulden Draak je 1998. godine proglašeno za najukusnije pivo na svetu, a u njegovom ukusu dominiraju intenzivne arome.

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike