Beer Style magazin recenzija – Gvint Pšenično

U proizvodnji pšeničnog piva u pivari Gvint koristi se najkvalitetniji pšenični slad. Pšenica daje Gvint pšeničnom mekoću, kremast ukus i nešto bleđu boju, a specijalni kvasac daje blagu aromu banane i karanfilića. Pivara Gvint je napravila najbolji balans između različitih ukusa, pa je Gvint pšenično pivo živopisno i osvežavajuće. Ovo je idealno pivo za duge letnje noći.

 

Stil Pšenično

Alkohol 5%

Temperatura serviranja 4°C

Opšti utisak Perfektno pivo koje morate da probate

Beer Style ocena 92

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivski hleb

Pivski hleb

Za prave ljubitelje piva evo recepta za hleb sa pivom. Brzo se i jednostavlno pravi i odličan je kao grickalica

Pivara Razbeerbriga

RAZBEERBRIGA počinje sa radom 2015. godine, kao mala nezavisna pivara sa sedištemu u Novom Sadu. Njihov glavni motiv odnosno cilj

Terminal Gastro Bar

Terminal Gastro Bar je casual dining restoran internacionalne kuhinje, smešten u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru, pored Hrama

Rebel Red

IRSKI RED ALE

Rebel Red je pivo koje se pravi u pivari koja je sagrađena na prostoru starog franciskanskog manastira i bunara i datira iz 1219. godine.

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike