Beer Style magazin recenzija – Gvint Pšenično

U proizvodnji pšeničnog piva u pivari Gvint koristi se najkvalitetniji pšenični slad. Pšenica daje Gvint pšeničnom mekoću, kremast ukus i nešto bleđu boju, a specijalni kvasac daje blagu aromu banane i karanfilića. Pivara Gvint je napravila najbolji balans između različitih ukusa, pa je Gvint pšenično pivo živopisno i osvežavajuće. Ovo je idealno pivo za duge letnje noći.

 

Stil Pšenično

Alkohol 5%

Temperatura serviranja 4°C

Opšti utisak Perfektno pivo koje morate da probate

Beer Style ocena 92

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Valjevsko pivo i “Hajdučki dani”

Turistička organizacija opštine Bogatić ovog vikenda organizuje u Crnoj Bari manifestaciju “Hajdučki dani”. Manifestacija počinje u petak 03.08.2018. godine u

rebel tamno

BEER STYLE PREPORUKA Rebel Tamno

Beer Style preporuka je da se na prelazu između leta i jeseni opredelite za Rebel Tamno pivo, jer je ovaj tamni lager vrlo interesantno kreiran.

Restoran Scarpetta

Restoran Scarpetta je novosadski restoran koji se bavi modernim konceptom Italijanske kuhinje. Restoran se nalazi na Trgu Neznanog junaka i

proces pravljenja piva

Kako se pravi pivo

Ako ste rešili da sami skuvate svoje pivo dobro bi bilo da se posavetujete sa nekim ko je to već

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.