Pametna kupovina

Postavlja se logično pitanje da li pivo naručiti od nekog ko nema potrebne uslove za ovakav vid prodaje ili pivo poručiti od nekog ko ima hladnu komoru za čuvanje piva, potrebne uslove skladištenja, razvijenu infrastukturu i profesionalnu logistiku

Nova vremena uslovljaju nove trendove i iz korena menjaju postojeće navike. Ko je pomislio pre samo mesec dana da će nam se život vrteti oko online narudžbi i kućnih dostava. Poručujemo voće i povrće, meso i mesne prerađevine, ali i razne životno važne potrepštine. Danas nećemo puno širiti temu, te ćemo se zadržati na novom trendu, odnosno nametnutom trendu online porudžbina piva, te njihovom dostavljanju na kućne adrese. Postoji u vezi ove teme puno nepoznanica, pitanja i ne baš jasnih odgovora – koga pozvati, ko je siguran, ko ne laže….

Da li ste znali da online porudžbine, odnosno telefonske porudžbine piva i njihovu dostavu na kućne adrese, već više od pola godine radi beogradska Fabrika piva. Fabrika piva je interesantan koncept, koji je smešten u Ada Moll-u, i oni od svog osnivanja popularišu piva na neuobičajen način kod nas, ali vrlo inovativan. Fabrika piva od svog osnivanje pravilnim nastupom i prodajom populariše kraft i premijum industrijska piva, te na taj način podiže samu kategoriju piva i približava kvalitetna piva širokom krugu konzumenata.

Fabrika piva je prva predstavila kraft i premijum piva u jednom tržnom centru i na lokaciji koja do tada nije smatrana atraktivnom za pivske konzumente, Fabrika piva je prva kod nas počela da pakuje piva u ambalažu za poneti, Fabrika piva je osmislila koncept narudžbi piva i njihovo donošenje na kućnu adresu i da ne nabrajamo dalje, već da se zadržimo na samim porudžbinama piva i njihovoj dostavi na kućnu adresu.

Porudžba, bila ona online ili telefonska, te dostava piva na kućnu adresu podrazumeva ozbiljnu logistiku i obezbeđenu infrastukturu. Realno, to u Srbiji danas niko nema iz prostog razloga jer niko na tom kanalu prodaje nije ni radio, odnosno radila je ekipa iz Fabrike piva. Oni su obezbedili preko 50 vrsta raznih piva, počev od kraft piva svih bitnijih srpskih proizvođača, pa do svih značajnih premijum piva. Takođe, Fabrika piva u svojoj ponudi ima piva u raznim tipovima ambalaže – staklena flaša, limenka i plastična ambalaža. Pored toga, oni svakog dana rade dostave za Beograd, ali i za ostale delove Srbije uz pomoć kurirskih službi.

Na kraju, postavlja se logično pitanje da li pivo naručiti od nekog ko nema potrebne uslove za ovakav vid prodaje ili pivo poručiti od nekog ko ima hladnu komoru za čuvanje piva, potrebne uslove skladištenja, razvijenu infrastukturu i profesionalnu logistiku. Odgovor se logično nameće, jer svaki iskusan, ali i onaj manje iskusan pivopija dobro zna da je pivo prehrambeni artikal i kao takvo, sklono je kvarenju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1