Tajna dobrog roštilja – Zlatiborac kobasice

Zlatiborac grill kobasica sa restovanim krompirom

Bilo da uživate u pripremi roštilja u prirodi ili kod kuće, želite da okupite društvo i pokažete majstorske gurmanske veštine, biće vam potrebne Zlatiborac kobasice kao nezaobilazan sastojak. Sezona roštiljanja je iza ćoška, zato je vreme za gurmanske užitke.

Mi preporučujemo – Zlatiborac Srpsku, Juneću, Grill ili Grill hot za one koji vole pikantnije ukuse. Od predjela do brzog i jednostavnog glavnog jela, odlične u tiganju, još bolje na roštiljskoj žici, kobasice su neizostavan sastojak bogate trpeze. Izaberite omiljene ukuse i priredite gastronomsko iskustvo uz zagarantovan vatromet ukusa. Zlatiborac kobasice odlikuju jedistveni ukusi i pečat kvaliteta Zlatiborac proizvoda, koji garantuju majstori zalogaja! Pored Srpske kobasice, čija je receptura zaštićena Pravilnikom, Zlatiborac je za ljubitelje pikantnog ukusa pripremio Grill Hot kobasicu, koja je pravi izazov za ljubitelje ljute hrane i dobrog roštilja, ali i Juneću kobasicu koja pruža vrhunski užitak punog ukusa. Probajte Zlatiborac kobasice, doživite vatromet ukusa!

Kako kažu kuvanje se može naučiti, ali za pečenje se treba roditi. Pravi majstori zalogaja znaju da pored dobrog roštilja, neizostavne su i kobasice. Ona je nezamenljiv deo svakog roštilja, koje će popraviti celokupan utisak. Oduvek se u Srbiji negovala tradicija pravljenja kobasica, počevši od srpske čijem ukusu su doprineli specifičnost područja i tradicionalna receptura. Zlatiborac kobasice za pečenje i prženje postale su glavne zvezde kulinarskih specijaliteta.
Pripremite najukusnije domaće specijalitete uz dodatak Zlatiborac kobasica, od jaja do gulaša i roštilja, važan su deo svake trpeze i obrok čine potpunim. Različite kobasice su nastale zahvaljujući podnebljima i različitosti začina. Zlatiborac kobasice od svinjskog ili junećeg mesa, prijatnog i svojstvenog mirisa i ukusa kao rezultat daju vrhunski sočan roštilj!

Kao i uvek, u Zlatiborcu je kvalitet proizvoda na prvom mestu. Majstori koji su se usavršavali godinama i negovali prefinjen osećaj za pravljenje proizvoda od mesa, primenili su svoja znanja na proizvodnju novih proizvoda, jer kvalitet nema alternativu.
Hrskave, savršeno reš pečene, dimljene, one koje vas podstiču da ih zavolite; mogu biti pikantne kao što su grill hot ili tradicionalne kao što je srpska kobasica, u svakom slučaju ne možete im odoleti, jer to sve čini Zlatiborac kobasice.
Gurmanski obrok je uvek ukusniji kada ga delimo sa velikim društvom, još ako je to u prirodi, uživanje je zagarantovano. Roštilj u ruke i pravac u prirodu! Majstori zalogaja su uvek na dohvat ruke kada je potrebno pripremiti dobar i kvalitetan obrok.
 

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Strip o pivu

PIVO I UMETNOST – Strip o pivu

Strip o pivu na 180 strana pruža mogućnost da se nauče potpuno nove stvari o pivu – od toga kako je došlo do prvih pivskih eksperimenata, pa sve do kraft revolucije.

Pivara Salto u novom izdanju

Pivara Salto je jedna od najstarijih domaćih craft pivara, počela je sa radom 2013. godine. Počeci su bili skromni, proizvodili

Restoran Scarpetta

Restoran Scarpetta je novosadski restoran koji se bavi modernim konceptom Italijanske kuhinje. Restoran se nalazi na Trgu Neznanog junaka i

pohovanje sa pivom

Pohujte sa Jelen pivom

Svaki šef kuhinje ima neku svoju malu tajnu, po tome se razlikuje od drugih. Imajte i vi svoje male tajne

PREPORUKA – Crno pivo

Crno pivo je naša preporuka za danas – ono ima karakterističan ukus i dosta je prefinjenije u odnosu na svetli lager.

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.