Tajna dobrog roštilja – Zlatiborac kobasice

Zlatiborac grill kobasica sa restovanim krompirom

Bilo da uživate u pripremi roštilja u prirodi ili kod kuće, želite da okupite društvo i pokažete majstorske gurmanske veštine, biće vam potrebne Zlatiborac kobasice kao nezaobilazan sastojak. Sezona roštiljanja je iza ćoška, zato je vreme za gurmanske užitke.

Mi preporučujemo – Zlatiborac Srpsku, Juneću, Grill ili Grill hot za one koji vole pikantnije ukuse. Od predjela do brzog i jednostavnog glavnog jela, odlične u tiganju, još bolje na roštiljskoj žici, kobasice su neizostavan sastojak bogate trpeze. Izaberite omiljene ukuse i priredite gastronomsko iskustvo uz zagarantovan vatromet ukusa. Zlatiborac kobasice odlikuju jedistveni ukusi i pečat kvaliteta Zlatiborac proizvoda, koji garantuju majstori zalogaja! Pored Srpske kobasice, čija je receptura zaštićena Pravilnikom, Zlatiborac je za ljubitelje pikantnog ukusa pripremio Grill Hot kobasicu, koja je pravi izazov za ljubitelje ljute hrane i dobrog roštilja, ali i Juneću kobasicu koja pruža vrhunski užitak punog ukusa. Probajte Zlatiborac kobasice, doživite vatromet ukusa!

Kako kažu kuvanje se može naučiti, ali za pečenje se treba roditi. Pravi majstori zalogaja znaju da pored dobrog roštilja, neizostavne su i kobasice. Ona je nezamenljiv deo svakog roštilja, koje će popraviti celokupan utisak. Oduvek se u Srbiji negovala tradicija pravljenja kobasica, počevši od srpske čijem ukusu su doprineli specifičnost područja i tradicionalna receptura. Zlatiborac kobasice za pečenje i prženje postale su glavne zvezde kulinarskih specijaliteta.
Pripremite najukusnije domaće specijalitete uz dodatak Zlatiborac kobasica, od jaja do gulaša i roštilja, važan su deo svake trpeze i obrok čine potpunim. Različite kobasice su nastale zahvaljujući podnebljima i različitosti začina. Zlatiborac kobasice od svinjskog ili junećeg mesa, prijatnog i svojstvenog mirisa i ukusa kao rezultat daju vrhunski sočan roštilj!

Kao i uvek, u Zlatiborcu je kvalitet proizvoda na prvom mestu. Majstori koji su se usavršavali godinama i negovali prefinjen osećaj za pravljenje proizvoda od mesa, primenili su svoja znanja na proizvodnju novih proizvoda, jer kvalitet nema alternativu.
Hrskave, savršeno reš pečene, dimljene, one koje vas podstiču da ih zavolite; mogu biti pikantne kao što su grill hot ili tradicionalne kao što je srpska kobasica, u svakom slučaju ne možete im odoleti, jer to sve čini Zlatiborac kobasice.
Gurmanski obrok je uvek ukusniji kada ga delimo sa velikim društvom, još ako je to u prirodi, uživanje je zagarantovano. Roštilj u ruke i pravac u prirodu! Majstori zalogaja su uvek na dohvat ruke kada je potrebno pripremiti dobar i kvalitetan obrok.
 

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Ales

Ales – svetla jaka piva

Fermentisana sa najboljim kvascima na podrumskoj temperaturi, ales su punija odnosno jača piva. Mogu imati prijatan dodatak voća ili začina.

Restoran Skver 44

Skver 44 je savremeni koncept koji podrazumeva neformalne obroke u opuštenoj atmosferi. Gosti su dobrodošli tokom celog dana. Možete uživati

Pivska „dijeta“

Kada znamo kako i zašto nas pivo goji, možemo osmisliti strategiju koja će nam pomoći da to izbegnemo Kada pomislite

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.