ČIPS OD BANANE Zdrava grickalica uz pivo

čips od banane i pivo

Čips od banane je zdrava grickalica koju možete da grickate uz pivo, a naš savet vam je da uz čips od banane odaberete pšenično pivo.

Volite pivo, a isto tako obožavate i grickalice, a ipak ste svesni situacije da ovo može da utiče na vašu liniju.

Ne očajavajte jer postoji bezbroj načina da odlično uparite zdrave grickalice sa vašim omiljenom brendom piva i da na taj način održite vitku figuru.

Čips od tikvica odlično se uklapa uz lager

U poslednje vreme sve je popularniji čips od tikvica, koji možete da napravite i kod kuće.

Nije vam potrebno puno umeća, a ono što treba da uradite jeste da na tanke kolutove isečete tikvice, posolite, uvaljate u brašno i pečete ih do željene preplanulosti. Nakon što ih izvadite iz ulja, stavite ih na papir da upije suvišnu masnoću.

Ukusan i hrskav čips od tikvica, kako topao, tako i hladan, servirajte s grčkim sosom i čašom Jelen piva.

Sušena jabuka najbolje ide uz stout

Sve je popularniji i čips od jabuka, koji je za razliku od tikvica sladak.

Ova zdrava alternativa uobičajenim slatkišima i brzoj hrani zavaraće glad i ojačaće vaš imuni sistem, a idealna je i za grickanje uz stout pivo.

Ukoliko su jabuke začinjene cimetom, Guinness pivo će dobiti novu dimenziju ukusa. Ako vas mrzi da pravite sušene jabuke, možete ih kupiti u marketima i prodavnicama zdrave hrane.

Čips od banane i pšenično pivo

I čips od banane je veoma ukusna, niskokalorična, a istovremeno i zdrava hrana.

Mnogi ga biraju kada su na dijeti ili žele izgubiti nekoliko suvišnih kilograma. Ovaj čips sadrži veliku količinu magnezijuma što poboljšava rad srca.

Čips od banane se odlično slaže sa Hoegaarden pivom, koje ima mekoću, kremast ukus i nešto bleđu boju, a specijalni kvasac daje mu blagu aromu banane i specifičnu aromu karanfilića.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

BUDI HUMAN: Čep za hendikep

Apatinska pivara nastavila je akciju prikupljanja čepova i u proteklom periodu sakupila 1 350 000 krunskih čepova koje tradicionalno donira

Namibija zemlja piva

Pogled na listu zemalja sa najviše popijenog piva po glavi stanovnika već godinama pruža istu sliku: Česi neprikosnoveno drže prvo

Alergija na pivo

Postoje razne alergijske reakcije koje možete dobiti od piva, a ovo su najčešće Iako je glavni sastojak piva voda, u

mrgud pivo pivara patuljak

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.

Pivo uzvraća udarac

Dok je kriza uporno trajala, svako je radio svoj posao – pivari, uprkos teškoćama, proizvodili pivo, statističari hladno pratili pad

Kafana Čedić

Želja da se zauvek zadrže savršeni ukusi i mirisi domaće hrane, kao i da se sačuva od zaborava lepota starog

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja