Barbecue fest

Barbecue fest

Mesto održavanja: Beograd, Surčin, Nauticko selo “Biser” Boljevci
Datum održavanja: 16 i 17. 06. 2018.

Edukativni program:
• Weber Gril Akademija
• Polaganje ispita i sertifikacija KCBS sudija
• Škola kuvanja Jim & Beky Johnson (Američka BBQ kuhinja)

Sajamski program:
• Proizvođači i distributeri roštilja / Weber, Primo, Jamie Oliver, Gorenc, Cadac, Sebastijan…
• Proizvođači i distributeri pratećeg roštiljskog programa, roštiljskih začina i soseva
• HO.RE.CA prezentacije profesionalnih roštilja

Komercijalni program:
• Promocija tradicionalnih domaćih roštiljskih specijaliteta: ćevapi, pljeskavice, ražnjići ( Leskovački roštilj, Niški roštilj, Novopazarski roštilj…)
• Promocija tradicionalnih američkih BBQ specijaliteta: Burgeri, rebarca, brisket…
• Proizvođači i distributeri Craft piva
• Proizvođači i distributeri Lager piva
• Proizvođači lokalnih suvenira

Umetnički program:
• Rock koncerti – subotnji večernji termin
• Dečiji program – nedeljni dnevni termin

Zabavni program:
• Gastronomska takmičenja i nagradne igre za posetioce

Partner u organizaciji prvog Barbecue fest je The Kansas City Barbeque Society, internacionalno udruženje koje godišnje realizuje preko 400 manifestacija ovakvog tipa širom sveta.

Prijave:

+381.65.244.77.99
email differentbbq@gmail.com
sajt www.differentbbq.com
 

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Uz paprikaš samo stout pivo

O irskom paprikašu, čuvenom Irish stew, postoji čitava literatura. Vode se raprave o njegovom poreklu, sastojcima, da li je originalno

birra moretti

PIVO – Birra Moretti

Pivo Birra Moretti je fini italijanski lager, koji ima sve odlike jednog mediteranskog laganog piva.

Gorak kao hmelj

Pivo vam je gorko!? Za to je kriv hmelj. Piva koja sadrže više hmelja su gorča. Ali hmelj je zaslužan i za citrusni miris ili voćnu aromu.

Čokoladno-mlečni Stout

Volite li čokoladno mleko i pivo? Ako je vaš odgovor na ovo pitanje potvrdan onda je ova kreacija napravljena baš

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc