Radionica o odgovornoj konzumaciji alkohola

U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, 02. oktobra  2018. godine od 17h do 20h održaće se Radionica o odgovornoj konzumaciji alkohola. Udruženje pivara Srbije u saradnji sa NVO ReGeneracija i uz podršku AIESEC organizacije vođene od strane mladih, organizuje Radionicu o odgovornoj konzumaciji sa ciljem da se podigne svest i edukacija javnosti o umerenoj konzumaciji piva.

Na ovom linku: bit.ly/treznoiopreznoKG se možete prijaviti, a svi učesnici dobijaju ovom radionicom sledće:

1. Znanja o bezbednoj konzumaciji alkohola
2. Veštine potrebne za prepoznavanje i reagovanje u situacijama koje su posledica neumerenog i neodgovornog konzumiranja alkohola
3. Sertifikat o pohađanju i stečenim novim znanjima
4. Mali znak pažnje organizatora

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Kafe restoran Loft

Ideja Lofta je od samog početka bila jasna – postaviti takav koncept u Novom Sadu koji će obuhvatati odličan proizvod,

Restoran Salaš 034

Restoran Salaš 034, uređen nalik na vojvođanske salaše, nalazi se na rustičnoj zemunskoj kaldrmi. Ako ovom prikazu dodamo i pogled

Restoran Đerdan

Izvanredan položaj, prijatan ambijent, autentična atmosfera kućne topline, diskretan šarm, sklad starih dobrih tradicija srpskih domaćina i modernih ugostiteljskih vremena

pivo zadovoljstvo ili lek

PIVO – ZADOVOLJSTVO I LEK

Pivo je jedno od najstarijih pića i priprema se najverovatnije još od ranog Neolita – ranog kamenog doba iliti od 9500 godina pre nove ere.

Restoran Trattoria Vapene

Već mnogima dobro poznat, novosadski restoran koji se bavi konceptom italijanske kuhinje, Trattoria Vapene, otvoren je sredinom 2014. godine. Ukoliko

PIVO – Ledena krigla je zabluda

Mi potpuno razumemo opčinjenost pivom i zato vam ukazujemo na greške koje možda pravite. Ukoliko volite pivo na ove stvari zaboravite.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.