Nova kampanja za Jelen pivo – Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.

Bez raspoložene žene nema ni dobre mame, pa smo vođeni time on i ja odlučili da nađemo vreme za mene. Kumin rođendan – idealna prilika da obučem novu crnu haljinu, stavim večernju šminku, poljubim dve pametne glavice naše dece i krenem bezbrižna u gad.

Muzika, pesma, večera, ćaskanje pet žena koje se retko viđaju i – nijedan propušten poziv, nijedan problem u najavi. U neko doba noći dolazim kući, zatičem spremljen stan, decu koja spavaju, svako uredno smešteno u svom krevetu, i njega koji uveliko više ne gleda svoj omijeni film. On me čeka u dnevnoj sobi, na stolu prazna limenka Jelen piva a on u dubokom snu. Ništa mi nije jasno, no ležem da spavam vrlo zadovoljna.

Iako sam uz jutarnju kafu saznala da je čerka svu moju ostavljenu šminku iskoristila da pločice u kupatilu osveži novim bojama, a rasute kuglice rumenila ostavi po celom stanu kao suvenir na veče kada mama nije tu, i da je sin pet čistih ispeglanih čaršava pretvorio u šator, ispod koga je napravio pravi piknik – na koji je izneo ceo naš frižider – moj muž, moj heroj nije poklekao. Nijedan poziv, nijedan vapaj. Bio je na visini zadatka i kada je sin odlučio da učini da po šatoru popada sneg, pa po njemu posuo kilogram brašna.

Taj dan pamtimo svi, i mi i deca, svako na svoj način. On kao dan u kome je čuo moje iskreno: ti si pravi car.

Nema velikih i malih pobeda. Heroji nastaju u svakodnevnim, ličnim bitkama.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Balkan ekspres

Na samoj obali Dunava, podno Petrovaradinske tvrđave, nalazi se restoran Balkan ekspres. Ovaj restoran postoji već više od 20 godina,

Restoran Proleće

Restoran Proleće nalazi se pod upravom kompanije Varoš kapije. Ova kompanija nastavlja tradiciju klasičnih beogradskih restorana tradicionalne kuhinje. Varoš kapija

Srbija voli Ameican Pale Ale

Prvi susret sa kraft pivima? Prvi susret sa kraft pivima bilo je pivo naših beogradskih prijatelja koji su prilikom obilaska

Restoran Bon Appetit

Restoran Bon Appetit je otvorio svoja vrata ljubiteljima ukusne domaće kuhinje 2011. godine. Restoran Bon Appetit se nalazi u samom

Pravilno sipanje piva

Ovaj način sipanja vam garantuje maksimalno uživanje u vašem omiljenom piću Svaki ljubitelj piva voli da uživa u svom omiljenom

OTKRIJTE Ukus koji vraća uspomene

Svako od nas seća se one čuvene roditeljske rečenice “Doći ćeš ti u moje godine…”. Na putu do tih čuvenih, nebrojeno puta pomenutih godina, prošli

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih