Za sve one koji vole slasan zalogaj ovo je pravi tekst. Kobasice i pivo najbolji „drugari“. Svakako dolazi sve hladnije vreme pa se ni o kilaži ne mora voditi puno računa, bar do proleća. Za neke je lager uz kobasice idealan, a nekima je kobaja bez pšeničnog piva potpuni promašaj. Kao što piva ima mnogo stilova (vrste, podvrste, boje, ukusi), tako i kobasica ima raznih. Začinjenje, nezačinjene, svinjske, ovčije, krupno mlevene, sitno mlevene, debele, tanke, uvijene, izvijene, ljute, slane, ovakve i onakve, u svakom slučaju za svakoga se može naći odgovarajuća kobasica. I, kao i uvek kada ima da se bira, može i da se pogreši. Treba se opustiti i eksperimentisati, jer o ukusima nije raspravljati, ali evo kratkog vodiča, za one koji se tek upuštaju u avanturu zvanu „uparivanje piva i hrane“. Deset stilova piva i deset vrsta kobasica. Ima tu onih začinjenih biljem – Chipolatas, i onih začinjenih raznim začinima, kao npr. Cajun chicken kobasice. Ima onih kobasica koje nisu za svakoga, ovde mislimo na Krvavice, a ima onih koje su baš za svakoga – Hotdog. Uživanju nikad kraja jer uz dobro pivo i odgovarajuću pratnju, to jest dobar odabir kobasica, svako će biti srećan i zadovoljan. Naravno kobasice treba da budu tople, a pivo rashlađeno na odgovarajuću temeraturu na kojoj se inače konzumira. Lageri se konzumiraju na temperaturi oko 4-5°C, Pšenična piva, Premijum Lageri i slično na nešto višoj temperaturi, ali da ne budu toplija od 7°C, APA, Stout, Dunkel, tamnija piva na temperaturi 8-12°C, dok se IPA, Bock i tamna piva konzumiraju na sobnoj temperaturi do 14°C.

CROW BREWERY: Najbolja srpska zanatska pivara
Ovo su tri najbolja piva iz pivare Crow Često se postavlja pitanje koja je najbolja srpska zanatska pivara, odnosno koja