POPIO PIVO: Ostavio bakšiš od 3.000 dolara

POPIO PIVO: Ostavio bakšiš od 3.000 dolara

Šta sve koronavirus može da uradi, u Klivlendu, u Americi

Mušterija jednog restorana u Klivlendu ostavila je napojnicu od tri hiljade dolara, nakon što je popila jedno pivo.

Američki mediji navode da se to desilo uoči zatvaranja restorana zbog pandemije koronavirusa.

Prema navodima vlasnika ugostiteljskog objekta Brendana Ringa, muškarac je zatražio pivo koje je koštalo sedam dolara. Nakon što je popio pivo dao je 3.000 dolara za pivo koje košta samo 7!

Gost je vlasniku restorana poželeo dobro i poručio da je ostavio napojnicu za njegova četiri radnika. Dok je gost izlazio iz restorana, Ring je shvatio da je dobio čak tri hiljade dolara.

– Potrčao sam za njim i rekao mi je da to nije greška, kao i da ćemo se videti nakon što se restoran ponovo otvori – ispričao je vlasnik restorana.

Ime mušterije poznato samo vlasniku

Ring je izjavio da ne želi da objavi ime muškarca jer smatra da ni on to ne bi želeo.

Istakao je da su on i njegovi radnici zahvalni na ovom „neverovatno dobrom gestu“.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Zapata Ciudad

Restoran Zapata se nalazio se u neposrednoj blizini Vukovog spomenika i svim svojim gostima, željnim nečeg drugačijeg, sasvim osobenog u

Pivske krigle od kamena

Pivske krigle do kamena odnosno poznatije kao „Beer Steins“ (Stein na Nemačkom znači kamen ili kameni rad) su kako i

heineken

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.

Žene i pivo

U istoroji, proizvodnja piva je smatrana kao jedan veoma ozbiljan i plemenit posao. U Antičkom Peru-u za proizvodnju piva su

Pivom protiv peruti

Zaboravite na skupe šampone za kosu čiji proizvođači tvrde da će vas rešiti problema zvanog perut. Sve što vam je

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju