POPIO PIVO: Ostavio bakšiš od 3.000 dolara

POPIO PIVO: Ostavio bakšiš od 3.000 dolara

Šta sve koronavirus može da uradi, u Klivlendu, u Americi

Mušterija jednog restorana u Klivlendu ostavila je napojnicu od tri hiljade dolara, nakon što je popila jedno pivo.

Američki mediji navode da se to desilo uoči zatvaranja restorana zbog pandemije koronavirusa.

Prema navodima vlasnika ugostiteljskog objekta Brendana Ringa, muškarac je zatražio pivo koje je koštalo sedam dolara. Nakon što je popio pivo dao je 3.000 dolara za pivo koje košta samo 7!

Gost je vlasniku restorana poželeo dobro i poručio da je ostavio napojnicu za njegova četiri radnika. Dok je gost izlazio iz restorana, Ring je shvatio da je dobio čak tri hiljade dolara.

– Potrčao sam za njim i rekao mi je da to nije greška, kao i da ćemo se videti nakon što se restoran ponovo otvori – ispričao je vlasnik restorana.

Ime mušterije poznato samo vlasniku

Ring je izjavio da ne želi da objavi ime muškarca jer smatra da ni on to ne bi želeo.

Istakao je da su on i njegovi radnici zahvalni na ovom „neverovatno dobrom gestu“.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Premium

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se

Restoran Maša

U samom centru Novog Sada, u Zmaj Jovinoj ulici, 2006. godine počeo je sa radom jedan od najautentičnijih restorana u

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike