ŽELITE LI KUĆU OD 100.000 DOLARA: Uslov je da volite Budweiser pivo

kuća od budweiser piva

Zavirite u kuću na Floridi čiji su zidovi obloženi limenkama Budweiser piva

Neobična kuća na Floridi, čiji su svi zidovi obloženi limenkama piva, a čiji će vas enterijer ostaviti bez daha, prodaje se za 100.000 dolara.

Bivši vlasnik je svaki zid ukrasio limenkama piva Budweiser. Osim kupatila limenki nema jedino oko prekidača za svetlo i utičnica.

Agent za nekretnine Kristen Adams-Kimi, koja posreduje u prodaji kuće, tvrdi da je u ovaj stan ugrađeno nekoliko hiljada limenki.

Američki veteran 40 godina pio Budweiser

Kristen je kontaktirao Kris Džonson koji je postao odgovoran za imovinu kada je njegov prijatelj koji je posedovao kuću preminuo. Ova kuća je pripadala Majku Amelotu, veteranu američke mornarice koji se u nju uselio 1986. godine.

Američki veteran je uvek na stolu u trpezariji imao naslagane limenke svog omiljenog piva.

On je više od 40 godina pio isključivo Budweiser. Projekt uređenja svog doma limenkama započeo je 1990. i završio ga 16 godina kasnije. Majk je sam sredio svoj dom u kojem je godinama uživao.

Budweiser nagrađuje novog vlasnika

„Prvo me je pitao da li sam zainteresovana da prodam kuću koja ima tapete od limenki piva. Sve dok nisam došla u kuću nije mi bilo jasno gde se uopšte mogu naći tapete s limenkama piva. Onda sam shvatila da su svi zidovi obloženi limenkama. To nije tip doma koji uobičajeno prodajemo, ali hteli smo da ispoštujemo Majkovo nasleđe – izjavila je ona.

Predstavnici kompanije Budweiser su videli celu priču u medijima, a onda su se javili Kristen i ponudili da novom vlasniku napune frižider pivom, ali samo pod uslovom da kuću ostavi takvu kakva jeste.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1