Mamurluk dug četiri dana

  • Kraft pivare dodaju dodatke poput žitarica u svoja piva kako bi svojim pivima pojačale ukus. Sa druge strane velike industrijske pivare dodaju određene dodatke kako bi razblažile ukus svojih piva. Sve u cilju da poboljšaju ukus pivu i privuku što više konzumenata.
  • Kvasac u pivu se pretvara u: etanol (zbog koga se javlja pijanstvo) i CO2 (od čega se stvaraju mehuriće).
  • Nedavno objavljena studija tvrdi da šećeri iz piva pospešuju rast biljaka.
  • Pivo se može koristiti kao regenerator za oštećenu i suvu kosu, samo imajte na umu da ako ovo radite kvalitet piva je veoma bitan. Što je kvalitetnije pivo to će vaša kosa biti svilenkastija i mekanija.
  • Najduži mamurluk je trajao čak 4 dana! Njega je iskusio jedan Škotlanđanin nakon što je za jedno veče popio 28 litara piva.
Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Ćiribu Ćiriba

Ako želite dobru, kvalitetnu i svežu domaću hranu restoran Ćiribu Ćiriba je pravo mesto za vas. Uz prelep ambijent, koji

Pivo sa ukusom zmajevog voća

„Michelob Ultra Dragon Fruit Peach“ je voćni, lagani lager koji sadrži egzotično zmajevo voće uz primesu slatke breskve, te stvara

Restoran Jazz Cafe

Restoran Jazz Cafe otvoren je krajem prošlog veka, a vlasnici kažu da im je želja bila da otvore restoran u

Marketing

Marketing Zahtev za Media kit Beer Style svojim radom želi da doprinese popularizaciji kulture piva u Srbiji i razvoju novih

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike