Mamurluk dug četiri dana

  • Kraft pivare dodaju dodatke poput žitarica u svoja piva kako bi svojim pivima pojačale ukus. Sa druge strane velike industrijske pivare dodaju određene dodatke kako bi razblažile ukus svojih piva. Sve u cilju da poboljšaju ukus pivu i privuku što više konzumenata.
  • Kvasac u pivu se pretvara u: etanol (zbog koga se javlja pijanstvo) i CO2 (od čega se stvaraju mehuriće).
  • Nedavno objavljena studija tvrdi da šećeri iz piva pospešuju rast biljaka.
  • Pivo se može koristiti kao regenerator za oštećenu i suvu kosu, samo imajte na umu da ako ovo radite kvalitet piva je veoma bitan. Što je kvalitetnije pivo to će vaša kosa biti svilenkastija i mekanija.
  • Najduži mamurluk je trajao čak 4 dana! Njega je iskusio jedan Škotlanđanin nakon što je za jedno veče popio 28 litara piva.
Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivo sa ukusom pice

Kućni pivar iz Čikaga, koji pravi pivo u svojoj garaži, nedavno je napravio pivo sa ukusom pice. Tom Seefurth je

Pivo za poneti

Olakšavanjem dostupnosti proizvoda, radi se na ozbiljnoj promociji, tako da ovim gestom Fabrika piva koliko pomaže kupcima – konzumentima toliko

Heineken predstavio Heniken 0.0

Posle višegodišnjeg pažljivog istraživanja i korišćenja najsavremenijih tehnika proizvodnje piva, tim vrhunskih stručnjaka iz kompanije HEINEKEN pronašao je recept za

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja