Zašto ne treba hladiti pivske čaše

  • Kvasac može "preživeti" u alkoholu samo ako je njegova koncentracije od 14% do 18%.
  • U Antičkom Egiptu, radnici koji su radili na izgradnji piramida u Gizi plaćani su tri puta dnevno. Ali oni nisu dobijali novac, nego pivo.
  • Nemačka je najveći proizvođač hmelja na svetu.
  • Hmelj je otrovan za životinje, ali samo u svom prirodnom obliku.
  • Nemojte hladiti čaše pre nego što u njih sipate pivo. Hladne čaše će naterati vaše pivo da peni.
Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

pivo i dijabetes

PIVO I DIJABETES – Korisni saveti

Otkrivamo vam sadržaj šećera u pojedinim brendovima, a da bi se znalo koliko šećera pojedini stilovi piva sadrže,  prvo mora da se shvati njegov proces proizvodnje.

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.