Pivo sa ukusom kokosa i karija

Pivo pod nazivom Coconut Curry Hefeweizen se već dugi niz godina proizvodi u amerčkim kućnim pivarama. Ovo pivo je stvorio legendarni pivar Charlie Papazian, dok je recepturu usavršio Remi Bonnart koji je dobio odlikovanje najboljeg nacionalnog kućnog pivara 2010. godine. Remi Bonnart pomogao je pivari “New Belgium brew” da ovo neuobičajeno pivo napravi i izbaci na tržište. Aroma je potpuno neočekivana – preovladava kokos i banana, uz tonove karija i hefe kvasca. Uz ogromnu listu začina poput cimeta, korijandera, fenugreka, đumbira, kafira i kajenskog bibera ovo sa sobom nosi malo ljutine, ali alkohol umiruje tu istu ljutinu. Coconut Curry Hefeweizen ostaviće radoznali osmeh na vašem licu.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

KAD PIJEM NE VOZIM

Apatinska pivara donacijom alkometara pomaže Upravisaobraćajne policije u efikasnijem radu i edukaciji svih učesnika u saobraćaju Beograd, 15. avgust 2019.

Pivski hleb

Pivski hleb

Za prave ljubitelje piva evo recepta za hleb sa pivom. Brzo se i jednostavlno pravi i odličan je kao grickalica

The Camelot pivnica

Ugostiteljstvom su počeli da se bave u decembru 1999. godine otvaranjem jednog od najpoznatijih novosadskih klubova „Ritmo Latino“ i ovaj

Kako izbeći pivski stomak

Najbitnije pravilo kako da se ne ugojite: Kada pijete jedite proteine, a ne masti. Da bismo objasnili ovo pravilo, počnimo

VALJEVSKA PIVARA 160 godina tradicije

Valjevska pivara je pivara sa dugom tradicijom, odnosno osnovana je 1870. godine i interesantno je da nije prekidala proizvodnju piva čak ni u ratnim vremenima.