Od najjeftinijeg do najskupljeg piva

U SAD-u, Pabst Blue Ribbon ​​je jedno od najjeftinijih piva koje možete kupiti. Ali u Kini, to je Mercedes Benz piva. Sa cenom od 70 dolara po flaši, kineski Pabst Blue Ribbon košta 44 puta više od onoga koji se prodaje u SAD-u. Ako se pitate zašto je razlika u ceni tolika, to je zato što se uopšte ne radi o istom pivu. Pabst Blue Ribbon 1844 je napravljen od nemačkog karamelnog slada. Nakon proizvodnje ovo pivo stari u istim buradima u kojima su starili Američki viskiji, a uz sve to Pabst Blue Ribbon 1844 dolazi u originalnoj staklenoj flaši. Masterbrewer Alan Kornhauser je dizajnirao ovo pivo tako da bi se moglo takmičiti sa skupocenim vinima i žestokim alkoholnim pićima. Ovo pivo se ne prodaje van Kine.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

133 godine staro, a pitko

Zaposleni u fabrici Carlsberg u Kopenhagenu čistili su podrum ove pivare, kada su pronašli neotvorenu bocu koja stoji tu čak

irski gulaš

PIVO U KULINARSTVU – Irski gulaš

U irski gulaš se dodaje crno pivo, najbolje neki staut, ali i suve šljive. Idealan prilog uz ovo jelo je krompir pire ili testenina, a nakon njega je obavezan jedan Guinness, kao kruna odličnog ručka.

Marlena kuva pivo

U sklopu radionice "Napravi svoje pivo", koju organizuje Pab Tavan, u subotu 22.09.2018. godine Marlena kuva pivo. Radionica počinje u

Restoran Bela Reka

Nekad se znalo za svako jelo – dobar recept, sveži lokalni sastojci, spremljeni s mnogo ljubavi. U nacionalnom restoranu Bela

PIVSKI STILOVI: Voćna piva

Pivski stilovi i podstilovi sa dodatim voćem su tehnički vrlo zahtevni za napraviti, a mi vam predstavljamo najbolje pivo sa dodatim voćem na našem tržištu.

restoran potpis čubura

Restoran Potpis

Beogradski restoran Potpis smešten je na Čuburi, u srcu Čuburskog parka. Restoran Potpis je elegantan restoran, uređen u prijatnom stilu, s enterijerom koji naginje modernizmu.

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja