Većina ljudi ima barem jednu flašu piva koja već mesecima stoji u frižideru, bez obzira da li je čuvate za neku posebnu priliku, ili je to samo jedna flaša koja je ostala ne popijena tokom određene kućne proslave. Ovo nenamerno „starenje“ piva je zapravo dobrodošlo u slučaju ako se radi o „teškim“ stout-ovima, Trappist pivima i pivma koja sadrže dosta ječma. Ali, ako u frižideru dugo čuvate pivo koje je isključivo napravljeno od hmelja, možda ćete imati problem. Hmelj veoma brzo gubi svoju aromu, tako da piva koja baziraju svoj ukus i aromu na hmelju treba popiti što svežija. Sada pre nego što odložite pivo u frižider i „zaboravite“ na njega prvo pogledajte o kom stilu piva se radi.

Restoran New Marinero
Restoran – splav New Marinero nalazi se na obali Dunava, na međi između starog kaldrmisanog i ovog drugog, novijeg dela