Brzi pivski kokteli

Beerita

Ako ubacite ovu mešavinu u blender sigurno ćete biti primećeni na sledećoj zabavi. Sipajte u blender četiri flaše ili konzerve piva, jednu čašu tekile i malo smrznutog koncentrata limuna ili limete. Nakon toga dodajte led, po važoj želji u zavisnosti koliko hladan koktel želite, pa uključite blender i gledajte magiju.

Black and Tan

Šta je bolje od jednog piva? Naravno, dva piva. Čarolija ovog koktela je prilično jednostavna. Prvo sipajte tamno pivo u čašu (obično stout), potom sipajte  svetlo pivo (obično pale ale). Iako jako jednostavan za pravljenje, ovaj koktel će vas ostaviti bez teksta.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Guli

Picerija i restoran Guli postoji već sedam godina i nastala je preuređenjem kafea Guli, a koji je otvoren 1993. godine.

Faro

FARO je novi projekat restorana Fish & Zeleniš, sa autentičnim fine-local-creative konceptom, odnosno sinergijom biodinamičnog povrća i voća, sveže ribe,

Restoran Terasa

Restoran Terasa nalazi se na platou Petrovaradinske tvrđave, pored čuvenog sata, odakle se pruža jedinstven pogled na Dunav i Novi

Restoran Maša

U samom centru Novog Sada, u Zmaj Jovinoj ulici, 2006. godine počeo je sa radom jedan od najautentičnijih restorana u

PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.