Pivara Crow

Ova pivara uvek ima po desetak različitih piva na stanju i trude se da svakog meseca izbace na tržište bar po jedno novo pivo

 

Pivara Crow je sa svojom proizvodnjom piva započela 2015. godine. Nalazi se u selu Vranovu, nedaleko od Smedereva. Počelo se sa 5000 litara, a trenutni kapacitet pivare je 11 000 litara mesečno. Već desetak godina se bave kraft pivarstvom. Posle početnog kućnog kuvanja rodila se strast prema proizvodnji piva koja do danas samo raste. U pivari se stalno traga za novim ukusima. Uvek imaju po desetak različitih piva na stanju i trude se da svakog meseca izbace na tržište bar po jedno novo pivo. Ciljaju na specijalizovana mesta za prodaju kraft piva. Po njima, tu dolazi prava publika i dobija prave informacije o pivu koje vredi probati. Isto tako, želja je da se daljom promocijom stigne i na neka druga mesta.

Od piva koja najbolje reprezntuju ovu pivaru bi izdvojili:

 

Sunshine

Sunshine je bestseler i najstarija etiketa ove pivare. Mutno, pitko i puno tropskih aroma, koje zaokružuju ukus. Obavezno pivo za sve koji ulaze u svet krafta.

 

Stil American Wheat Ale    

Alkohol 5,2%        

Preporučena temperatura serviranja 7 – 8 C

 

Sahara

Sahara je ekstra suvo pivo, čemu doprinose posebni enzimi. Svetle boje, bogato aromama savremenih hmeljeva. Potpuni novitet na domaćem tržištu.

 

Stil IPA Brut         

Alkohol 7%      

Preporučena temperatura serviranja  7 – 8 C

 

Black Widow

Black Widow je snažno, tipično zimsko pivo. Odležalo godinu dana u buradima u kojima je odležavao kaberne sovinjon, sa dodatkom vanile i kakaa. Pravo dezertno pivo.

 

Stil Russian Imperial Stout      

Alkohol 9%      

Preporučena temperatura serviranja 12 – 14 C

 

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

CHINOOK SESSION IPA

S.M.A.S.H. je pojam u pivarstvu koji objašnjava pivo sačinjeno od jednog slada i jednog hmelja – Single Malt And Single

Restoran Salon 1905

Restoran Salonom 1905 srušio je osnove personalizovane kuhinje i podigao je na viši nivo. Restoran je smešten u kultnom objektu

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.