KRAFT PIVO: Ovo su najčudniji sastojci za pripremu piva

najčudniji sastojci za pripremu piva

Da li biste pili kraft piva koja se prave od krajnje neverovatnih sastojaka i u koje se dodaju zaista bizarni dodaci

Eksperimentalna kraft piva doživljavaju priličan procvat i uspeh.

Ovo je nekoliko vrsta piva koje će vas zapanjiti sastojcima koji su korišćeni za njihovu pripremu!

Pivo od testisa kita

Koliko god vam ovo čudno i neverovatno zvučalo, da, ovakvo pivo postoji! Radi se o pivu Amber ale – pivu koju je prvi put proizvela denverska pivara Wynkoop. Ovu vrstu piva proizvodi i islandska pivara Stedji Brewery. Ovo pivo je izuzetno tamno, lagano čokoladnog i karamel ukusa kao i većina tamnih piva. Takođe, nazire se lagani ukus kafe u pozadini.

Pivo od crnila lignje

Ovom pivu daje se duboko tamna crna boja pomoću crnila lignje koje inače nema nikakav ukus. Pivo s crnilom od lignje pivare Pacific Brewing Laboratory u sebi krije ukuse pečenih zrna kafe, nešto citrusa, borovih iglica i crnilo od lignji.

Pivo od dimljene svinje

Ovo bogato pivo, u kom dominira nota čokolade, sadrži dimljene svinjske glave i kosti. Mnogi opisuju iskustvo ispijanja ovog piva kao da uzmete perecu, zamotate je u šunku i umočite u čokoladu. Šta kažete?

Pivo s maslacem od kikirikija

Miris ovog piva će vas odmah podsetiti na maslac od kikirikija. Kad otvorite ovo pivo imaćete utisak da ste otvorili bocu maslaca od kikirikija. Radi se o pivu u kome prevladava maslac od kikirikija. Za fanove kikirikija, kao stvoreno!

Pivo s ukusom slezovih kolačića

Ovo pivo pivare Off Color Brewing napravljeno je od brašna – praha slezovih kolačića, vanile i kakaa. Upravo takav je i ukus ovog piva, a savršeno je za sve ljubitelje gustih, bogatih i „sirupastih“ piva.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1