FIŠEK: Pivske grickalice

 

FIŠEK je originalan, inovativan, praktičan i ekološki-opredeljen proizvod. FIŠEK je jedinstven i originalan po svom dizajnerskom rešenju pakovanja, koje ima praktičnu primenu. Kartonsko pakovanje služi za otpad semenki, a nakon konzumiranja, zajedno sa praznom kesicom sve treba baciti u kantu za otpad. FIŠEK pakovanje je lako prepoznatljivo na svim prodajnim mestima. FIŠEK semenke bundeve i suncokreta su prepoznatljive i po jedinstvenom kvalitetu, što se postiže pažljivim odabirom sirovine i jedinstvenim procesom pečenja. Za proizvodnju FIŠEK, uvek se biraju semenke PREMIUM KLASE, a proces pečenja se obavlja u tzv. tunelskim pećima, što obezbeđuje da budu sačuvane sve najvažnije nutritivne vrednosti ovih namernica. FIŠEK proizvodi su zaštićeni u Zavodu za zaštitu intelektualne svojine. Na taj način obezbeđena je originalnost: ideje naziva proizvoda, dizajna pakovanja i načina upotrebe. Paleta FIŠEK proizvoda podrazumeva deset različitih pakovanja, u gramažama od 50 i 100 grama, i to pečena semenka bundeve, pečena semenka suncokreta, miks semenki bundeve i  suncokreta, kikiriki pečeni slani, pistaći, indijski orah pečeni, oljušteni suncokret, te miks brusnice i borovnice.
FIŠEK semenke su odlična razonoda za konzumiranje: u svom domu, bioskopu, kafiću, parku, na sportskom događaju, tokom šetnje…

 

Fišek ZTR

Slobode BB

Varvarin – Srbija

Tel: +381.62.268.120

Mail: info@fisekvarvarin.com

www.fisekvarvarin.com

 

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivnica Gusan

Zdanje, u kojem se nalazi pivnica-restoran Gusan, sazidano je 1830. godine u stilu klasicizma, kao jedna od prve četiri dvospratnice

Pivara Princ

Želja ljudi iz ove pivare je da našoj publici predstave tradicionalne engleske stilove piva koji su manje prisutni na našoj

Pepper pizza bar

Pepper Bar iz Novog Sada otvoren je 2014.  godine, prvenstveno kao koktel bar, a godinu dana kasnije nakon otvaranja kuhinje

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju