PIVO ZA DORUČAK – Pivo koje se maže na hleb

pivo koje se maže na hleb

Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa

Ukoliko obožavate kraft pivo, a niste uvek raspoloženi za bančenje, alternativa je da ga u slast pojedete za doručak. Da dobro ste pročitali, ovo pivo je preukusno čak i kada se maže na hleb.

Pivolada je proizvod inspirisan kraft pivom, napravljen je naravno od piva, može da posluži kao obrok, ali i da se mezi uz pivo.

Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa. Ukoliko ste ljubitelj slatkih pivskih namaza u ponudi su tri ove proizvoda.

Pivo namaz BrrKaaa

Pivski namaz ili pivolada je odličan spoj hmelja i pomorandže, koji pleni svojim ukusom, pa ga pivopije često mažu na palačinke. Odlično se slaže uz BrrKaaa pivo.

Pivo namaz Plavo

Pivolada Plavo je još jedan slatki delikates koji obožavaju čak i oni koji nisu ljubitelji piva. Reč je o namazu koji sadrži sve blagodeti kraft piva sa minimalnim količinama šećera.

Pivo namaz Porter

Pivolada Porter je kao stvoren ukoliko ste ljubitelj čokolade. Ako upadate u ovu grupu, onda će vas ovaj pivski kraft namaz na prvi ukus osvojiti. Idealan je pratilac odležalog sira i divljači, a može da se koristi i isključivo kao poslastica.

Pivo iz pivare Kabinet

Inače, pivara Kabinet, prva domaća zanatska pivara sa podnožja Kosmaja pravi pivo od najkvalitetnijih sirovina, a svi kraft piva su nefiltrirana i nepasterizovana i po jedinstvenim recepturama. Kao riznica neiscrpnih pivskih recepata ova zanatska pivara u svojoj ponudi ima više od 35 različitih stilova koja se prodaju i toče u više od 13 stranih zemalja sveta.

Kraft piva, ali i pivolada proizvedeni u pivari Kabinet mogu da se pronađu u svim bolje snabdevenim trgovinskim lancima.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Macchiato kuća

Dobro došli u Macchiato kuću, restoran koji nosi umetnost sa potpisom od 1995. godine, kuću koja predstavlja spoj tradicije i

Dani hmelja u Bačkom Petrovcu

Tradicionalna manifestacija "Dani hmelja" će ove godine biti održani 10. avgusta u Bačkom Petrovcu, u organizaciji Petrovec doo. Gostima manifestacije

Restoran Zlatno burence

Zlatno burence je beogradski restoran koji na scenu donosi prave ukuse srpske tradicionalne kuhinje. Od roštilja na ćumuru, preko kuvanih

BISER ISTOČNE SRBIJE – ZAJEČARAC

Zaječarsko pivo je zvanično prvi put proizvedeno 1895. godine u Zaječarskoj pivari, koju je osnovalo “Zaječarsko industrijsko udruženje”. Pivara je

hmelj

Hmelj iz Bačkog Petrovca

Opšte je poznato da jedino sorta hmelja Humulus lupulus, pored Humulus scandens i Humulus yunnanensis iz iste porodice Cannabacea se