PIVO ZA DORUČAK – Pivo koje se maže na hleb

pivo koje se maže na hleb

Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa

Ukoliko obožavate kraft pivo, a niste uvek raspoloženi za bančenje, alternativa je da ga u slast pojedete za doručak. Da dobro ste pročitali, ovo pivo je preukusno čak i kada se maže na hleb.

Pivolada je proizvod inspirisan kraft pivom, napravljen je naravno od piva, može da posluži kao obrok, ali i da se mezi uz pivo.

Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa. Ukoliko ste ljubitelj slatkih pivskih namaza u ponudi su tri ove proizvoda.

Pivo namaz BrrKaaa

Pivski namaz ili pivolada je odličan spoj hmelja i pomorandže, koji pleni svojim ukusom, pa ga pivopije često mažu na palačinke. Odlično se slaže uz BrrKaaa pivo.

Pivo namaz Plavo

Pivolada Plavo je još jedan slatki delikates koji obožavaju čak i oni koji nisu ljubitelji piva. Reč je o namazu koji sadrži sve blagodeti kraft piva sa minimalnim količinama šećera.

Pivo namaz Porter

Pivolada Porter je kao stvoren ukoliko ste ljubitelj čokolade. Ako upadate u ovu grupu, onda će vas ovaj pivski kraft namaz na prvi ukus osvojiti. Idealan je pratilac odležalog sira i divljači, a može da se koristi i isključivo kao poslastica.

Pivo iz pivare Kabinet

Inače, pivara Kabinet, prva domaća zanatska pivara sa podnožja Kosmaja pravi pivo od najkvalitetnijih sirovina, a svi kraft piva su nefiltrirana i nepasterizovana i po jedinstvenim recepturama. Kao riznica neiscrpnih pivskih recepata ova zanatska pivara u svojoj ponudi ima više od 35 različitih stilova koja se prodaju i toče u više od 13 stranih zemalja sveta.

Kraft piva, ali i pivolada proizvedeni u pivari Kabinet mogu da se pronađu u svim bolje snabdevenim trgovinskim lancima.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivska „dijeta“

Kada znamo kako i zašto nas pivo goji, možemo osmisliti strategiju koja će nam pomoći da to izbegnemo Kada pomislite

Pepper pizza bar

Pepper Bar iz Novog Sada otvoren je 2014.  godine, prvenstveno kao koktel bar, a godinu dana kasnije nakon otvaranja kuhinje

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike