PIVO ZA DORUČAK – Pivo koje se maže na hleb

pivo koje se maže na hleb

Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa

Ukoliko obožavate kraft pivo, a niste uvek raspoloženi za bančenje, alternativa je da ga u slast pojedete za doručak. Da dobro ste pročitali, ovo pivo je preukusno čak i kada se maže na hleb.

Pivolada je proizvod inspirisan kraft pivom, napravljen je naravno od piva, može da posluži kao obrok, ali i da se mezi uz pivo.

Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa. Ukoliko ste ljubitelj slatkih pivskih namaza u ponudi su tri ove proizvoda.

Pivo namaz BrrKaaa

Pivski namaz ili pivolada je odličan spoj hmelja i pomorandže, koji pleni svojim ukusom, pa ga pivopije često mažu na palačinke. Odlično se slaže uz BrrKaaa pivo.

Pivo namaz Plavo

Pivolada Plavo je još jedan slatki delikates koji obožavaju čak i oni koji nisu ljubitelji piva. Reč je o namazu koji sadrži sve blagodeti kraft piva sa minimalnim količinama šećera.

Pivo namaz Porter

Pivolada Porter je kao stvoren ukoliko ste ljubitelj čokolade. Ako upadate u ovu grupu, onda će vas ovaj pivski kraft namaz na prvi ukus osvojiti. Idealan je pratilac odležalog sira i divljači, a može da se koristi i isključivo kao poslastica.

Pivo iz pivare Kabinet

Inače, pivara Kabinet, prva domaća zanatska pivara sa podnožja Kosmaja pravi pivo od najkvalitetnijih sirovina, a svi kraft piva su nefiltrirana i nepasterizovana i po jedinstvenim recepturama. Kao riznica neiscrpnih pivskih recepata ova zanatska pivara u svojoj ponudi ima više od 35 različitih stilova koja se prodaju i toče u više od 13 stranih zemalja sveta.

Kraft piva, ali i pivolada proizvedeni u pivari Kabinet mogu da se pronađu u svim bolje snabdevenim trgovinskim lancima.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Đerdan

Izvanredan položaj, prijatan ambijent, autentična atmosfera kućne topline, diskretan šarm, sklad starih dobrih tradicija srpskih domaćina i modernih ugostiteljskih vremena

KVAS – HLEB KOJI SE PIJE

Kvas je nastao na prostoru današnje Rusije pre otprilike hiljadu godina, gde se i danas proizvodi nekoliko vrsta ovog pića.

Restoran Marukoshi

Japan ima veliki izbor raznovrsnih jela i potpuno je pogrešno povezivati japansku gastronomiju samo sa sušijem. Upravo ovo je bila

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc