Restoran Salon 1905

Restoran Salonom 1905 srušio je osnove personalizovane kuhinje i podigao je na viši nivo. Restoran je smešten u kultnom objektu Geozavoda, u samom srcu starog Beograda i gostima nudi jedinstveno iskustvo. Ovaj objakat je remek delo maštovite barokne i stilske arhitekture sa spektakularnim enterijerom umotanim u blistav mesing, mermer i zlato.

Kada je reč o hrani, ovde se služi Izvrsna mediteranska kuhinja, uz isključivo sveže i kvalitetne sastojke. Njihova kuhinja je poznata po jednostavnim, ali moćnim receptima. Osim mediteranske, takođe služe hranu koja spada u francusku i centralnoevropsku kuhinju. Naravno tu su i opcije za vegetarijance, vegane i osobe koje paze na unos glutena.

Beer Style preporuka– Pored prelepog enterijera, po kom je ovaj restoran nadaleko poznat, postoji još jedna stvar po kojoj se ovaj restoran pamtni. A to je njihov T – bone steak. Stoga smo bili znatiželjni i jako intrigirani. Zar je zaista toliko dobar? Morali smo da ga naručimo uz jedno svetlo pivo. I moramo vam priznati, ovaj T – bone steak je NEŠTO. Prelep ukus mesa, koje se topi u ustima uz hladnu čašu laganog piva. Postoji li šta bolje? Ako se osećate elegantno i prestižno, ako želite da se na kratko vratite u period Velikog rata, da osetite kako su tada bogati ljudi uživali, onda je ovo mesto baš za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Rubin

Danas bi vam predstavili restoran Rubin, jedan od simbola beogradskog ugostiteljstva. Već decenijama sve u ovom elitnom restoranu počiva na

Roštilj zaliven tamnim pivom

Reč roštilj asocira nas, prvenstveno, na meso, ali je, promenom načina razmišljanja i sklonosti, i povrće steklo svoj ravnopravni status

Prva pivara u Srbiji

ZAJEČARSKA PIVARA – Prva pivara u Srbiji

Zaječarska pivara je prva pivara u Srbiji kojoj je dodeljena integrisana dozvola za prevenciju i kontrolu zagađenja životne sredine (eng. Integrated Pollution Prevention and Control – IPPC).

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.