Kafe restoran Loft

Ideja Lofta je od samog početka bila jasna – postaviti takav koncept u Novom Sadu koji će obuhvatati odličan proizvod, pažljivo osmišljenu ponudu, sjajnu lokaciju, prijatan i inovativan enterijer, mlade ljudi koji mogu da prenesu sve njihove vrednosti – i sve to upakovati na najprirodniji mogući način u jedan prepoznatljiv doživljaj za njihovog gosta, jer je upravo gost centar njihove pažnje. Ideja je počela od jednog kafe restorana, da bi ih danas bilo nekoliko, a i tome izgleda nije kraj.

Preuzeli su na sebe i zabavnu ulogu edukatora, upoznajući radoznalu publiku o specifičnim kafama, kraft pivima, premijum pivima ili nekom hranom koju do sada niste imali prilike da probate. Kada je reč o enterijeru, komentarima njihovih gostiju nema kraja. Sedeli u bašti ili unutra, gosti će uvek imati priliku da izdvoje omiljeni detalj – bar u keramici, dvokrilna vrata, kuhinju na galeriji, rasvetu i slično, i to u svim njihovim lokalima.

Beer Style preporuka – Kafe restoran Loft je nadaleko je poznat po svom inovativnom i zanimljivom konceptu. Kada je reč o hrani, u Loftu, možete naći svašta, odnosno radi se o interesantnom konceptu spoja međunarodnih kuhinja. Ovog puta smo bili raspoloženi za piletinu. Uz pomoć osoblja smo došli do odluke da naručimo njihovu sweet and chilly piletinu, uz ovu piletinu, osoblje nam je preporučilo i svetlo lager pivo. Jelo je posluženo brzo, sve je bilo sveže pripremljeno i veoma ukusno. Ova kiselo ljuta kombinacija se pokazala savršeno uz dobro rashlađenio svetlo lager pivo. Ako ste raspoloženi za opuštenu atmosferu koja je ujedno elegantna i zanimljiva, kafe restoran Loft je izbor za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Lager i Ale: Razlika je u stilu

Šta je bitno da znate u razlikama Lager i Ale – najpopularnija pivska stila – šta ih spaja, šta ih razdvaja, ali i šta ih čini toliko različitim.

Restoran Stanica 1884

Na mestu prepunom istorije, u jednoj od najstarijih zgrada srpske prestonice, monumentalnom zdanju iz 1884 godine, na mestu gde je

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.