Restoran Amsterdam

Restaurant & Bar Amsterdam nalazi se na reci Dunav, tik ispred hotela Jugoslavija, u Beogradu. Oni primarno služe hranu koja dolazi iz evropskih, italijanskih i mediteranskih kuhinja. Sve to u njihove dve prelepe trpezarije ili, za vreme sunčanih meseci, na terasi odmah nadomak Dunava.

Njihova terasa i bar pružaju ležernije okruženje za uživanje u koktelima, pivima, malim zalogajima ili čak celovitom obroku. Za posebne proslave, intimna druženja ili poslovne događaje, nude širok spektar privatnih opcija za grupe od dve pa do 500 osoba.

Beer Style preporuka – Jedan veliki atribut ovog restorana jeste što je u isto vreme i splav, te možete uživati u miru koji reka pruža dok ujedno ispunjavate sva svoja čula kvalitetnom hranom i elegantnim enterijerom. Njihov à la carte meni poseduje opcije za bilo koji deo dana, od doručka pa do večere. Mi smo svratili u kasnim popodnevnim časovima, stoga smo bili raspoloženi za neku laganu večeru. Na kraju smo se odlučili za kari ćuretinu sa đumbirom i korijanderom, naravno uz svetlo lager pivo. Kombinacija kari začina uz sveže i lagano ćureće meso koje je predhodno bilo začinjeno sa đumbirom i korijanderom ide perfektno. Savršeno kompleksan ukus koji se samo pojačava dodavanjem svetlog lager piva u celu kombinaciju. Ovo je pravi tip restorana u koji se ode nakon napornog radnog dana da se odmori, kvalitetno jede i uživa.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Kalemegdanska terasa

Kalemegdanska terasa je jedan od retkih beogradskih ugostiteljskih objekata koji od svog nastanka, sada već dalekih tridesetih godina prošlog veka,

Dani hmelja u Bačkom Petrovcu

Tradicionalna manifestacija "Dani hmelja" će ove godine biti održani 10. avgusta u Bačkom Petrovcu, u organizaciji Petrovec doo. Gostima manifestacije

Pivo i zdravlje

Jedna od najrasprostranjenijih bolesti na svetu i jedna od najopasnijih bolesti jeste dijabetes, ali izgleda da vam pivo može poprilično

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju