Restoran Bata Pežo

U elitnom novosadskom naselju Kamenjar, na samoj obali Dunava nalazi se restoran Bata Pežo. Restoran sa tradicijom koga rado posećuju pravi hedonisti i boemi. Ponuda i kvalitet hrane je na vrhunskom nivou. Kuvari od najkvalitetnijih namirnica za Vas pripremaju riblje, kao i sve vrste mesnih specijaliteta.

Kapacitet sala je 200 mesta koje su pogodne za razne zabave, svadbe, rođendane i poslovne susrete. U letnjim danima terasa sa najlepšim pogledom može da ugosti do 70 gostiju.

Beer Style preporuka – Ovog puta smo imali priliku da posetimo restoran na veoma dobrom glasu, a koji se bavi konceptom internacionalne kuhinje na zanimljiv način. Meni ovog restorana čine specijaliteti od slatkovodne ribe, ali i ribe koja nam stiže sa Mediterana. Restoran Bata Pežo najviše se ponosi rečnim i morskim specijalitetima, a za to postoji i dobar razlog. Pored ribe i ribljih specijaliteta, u ovom ekskluzivnom restoranu služe i klasična domaća i strana jela, koja ste navikli da viđate po restoranim. Danas smo bili raspoloženi za jedan „rečni“ specijalitet, uz njega smo poručili dobro rashlađeno svetlo lager pivo. Opredelili smo se za smuđa u sosu od lešnika i limete. Ova kombinacija smuđa, lešnika i limete gradi veoma dobar i kompleksan ukus. Pored svega, sve je mnogo bolje uz pivo, a ova kombinacija je pravi dokaz za to. Ovaj restoran je pravo mesto gde možete otići na lagani nedeljni ručak, opuštena i elegantna atmosfera vas očekuje.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Heineken predstavio Heniken 0.0

Posle višegodišnjeg pažljivog istraživanja i korišćenja najsavremenijih tehnika proizvodnje piva, tim vrhunskih stručnjaka iz kompanije HEINEKEN pronašao je recept za

Restoran Mali Pariz

Vešto ukomponovan spoj tradicionalnog šarma pariskih bistroa i savremenih tendencija u oblasti ugostiteljstva i gastronomije čine Mali Pariz nezaobilaznim mestom

Pivo od 750 dolara

Vielle bon secours ale je najskuplje pivo na svetu, a koje se namenski proizvodi. Ovo pivo se proizvodi samo za

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc