Restoran Maša

U samom centru Novog Sada, u Zmaj Jovinoj ulici, 2006. godine počeo je sa radom jedan od najautentičnijih restorana u gradu. U prijatnom ambijentu možete se poslužiti šoljicom kafe, pićem, poslasticom ili nekim jelom iz njihove bogate internacionalne kuhinje.

Restoran Maša prati sve svetske trendove za pripremu i serviranje hrane od najkvalitetnijih namirnica, kao i izradu savršenih kolača iz sopstvene proizvodnje što ovom restoranu daje jedinstven pečat.

Beer Style preporuka – Restoran Maša je poznati restoran koji se bavi konceptom internacionalne kuhinje, ali pored ovoga mnogo su poznatiji po svojim fantastičnim i zanimljivim desertima. Pri poseti ovom ovom restoranu bili smo raspoloženi za nešto slatko. U njihovom meniju veliki broj kvalitetnih kolača, torti i pita. Sve to iz domaće proizvodnje. Ovog puta smo se odlučili za njihov Nocciola kolač uz koji smo naručili jedno tamno pivo. Radi se o veoma ukusnom čokoladnom kolaču koji krasi kora sa lešnicima koja je posuta sa nekoliko vrsta različitih čokoladnih filova. Ovaj kolač u kombinaciji sa tamnim pivo je prava stvar za svakoga ko voli, poštuje i ceni kvalitetno opuštanje.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Šaran

Restoran Šaran predstavlja ugostiteljsku dušu Zemuna, ali i moderan alaski duh Zemuna. Šaran pleni i osvaja svoju publiku, pretoplom atmosferom,

Jako pivo - Utopija

Jako pivo – Utopija

Pivo koje je bilo toliko „snažno“ da je zabranjeno širom Amerike vraća se na tržište na svoj deseti rođendan. Opisano,

Restoran Šajka

Na suprotnoj obali od pančevačkog gradskog keja, na obali Tamiša, a u gradskoj šumi, nalazi se restoran Šajka.

ILI JESI – LAV – ILI NISI

Lav pivo je najpoznatiji brend proizvodnog portfolija Carlsberg Srbije. To je pivo punog ukusa, karakteristične prijatne arome i izbalansirane gorčine.

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike