Restoran Piatto

Piatto je odličan novosadski restoran italijanske kuhinje koji se nalazi u ulici Branka Bajića, i koji pored izvanredne kuhinje, nudi veoma lep i ugodan enterijer, u kojem se sa puno uživanja možete se prepustiti čarima kvalitetne italijanske hrane.

Osoblje iz Piatto-a prihvatilo je tradicionalne italijanske recepture koje garantuju nezaboravna jela, prava remek dela, i čuvenu mediteransku dugovečnost. Dok istovremeno neguju italijansku kulturu sporog obedovanja sa puno strasti. Enterijer ovog restorana podseća na ulice renesansne Italije stvarajući izvanrednu harmoniju ambijenta, mirisa i ukusa.

Beer Style preporuka – Restoran Piatto je dobro poznat u Novom Sadu po dobroj hrani i prijatnom ambijentu. Morali smo da se uverimo da li je sve toliko dobro kao što ljudi pričaju. I ukratko, moramo vam priznati da se ovaj restoran lepo pokazao. Dosta iznad proseka kada je reč o restoranima koji se bave ovim konceptom. Posebno nas je očarao njihov širok i interesantan meni pasta. Izbor je nesvakidašnji, originalan i zanimljiv. Ovog puta smo poručili njihovu Melfi pastu, uz jedno svetlo lager pivo. Radi se o pasti sa pančetom, pilećom džigericom, jabukom, belim vinom, junećim bujonom, chilly papričicama, belim lukom, žalfijom i parmezanom. Morate priznati zaista zanimljiva kombinacija. A osim što je zanimljiva veoma je ukusna, pogotovo u kombinaciji sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom. Sam ukus paste je dosta komplikovan, sastavljen iz više dimenzija, baš takav kakav treba da bude. Zaista kvalitetan restoran, koji služi  isto toliko kvalitetnu hranu.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Šabački letnji festival 2018

Još od 2003. godine Šabački letnji festival se održava na Šabačkoj tvrđavi. Ove godine Šabački letnji festival počinje 03. avgusta

Dugovečnost i kraft pivo

Šta je tajna dugog života? Mirno i samozadovoljno ponašanje? Blistavi smisao za humor? Doživotna joga? Ili bi to moglo biti

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja