Restoran Tribeca

U samom srcu Beograda, nalazi se Tribeca, restoran koji odiše toplinom i dugom tradicijom. Tribeca svakodnevno privlači velik broj sugrađana, i starijih i mlađih generacija. Ovaj kultni restoran poznat je po izuzetnom gostoprimstvu, kvalitetnoj i ukusnoj kuhinji, kao i osećaju da ste “kao kod kuće”. Velika ljubav prema gastronomiji i stalna želja za inovacijama doprinosi tome da je restoran Tribeca jedan od najpopularnijih i najposećeniji restorana u Beogradu.

Doručak uz koji se služi besplatno kafa, veliki izbor domaćih i stranih premijum piva, veliki izbor najkvalitetnijeg mesa, domaće uzgajano povrće su samo neki od kvaliteta i specifičnosti koji ovaj restoran nudi svojim gostima.

Beer Style preporuka – Destinacija naše današnje avanture je restoran Tribeca. Ovo je restoran koji se bavi konceptom spoja više različitih kuhinja, što znači da meni ovog restorana poseduje dosta širok izbor jela. Što bi rekli, za svakog po nešto. Pri poseti Tribeca bili smo raspoloženi za neko pileće meso. Konobar nam je preporučio pileći file u sosu od vrganja uz svetlo lager pivo, što se kasnije ispostavilo kao veoma dobra preporuka. Fino ispečeno meso uz kremasti sos od vrganja brzo je serviran. Meso, kao i gljive, je bilo sveže ispečeno i nije bilo tragova podgrejavanja niti tragova odmrzavanja. Ukus je bio korektan, mada mnogo bolji u kombinaciji sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom. Napomenuli bi i da je Restoran Tribeca savršeno mesto kako za nedeljni ručak tako i za poslovne sastanke.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1