Restoran Tribeca

U samom srcu Beograda, nalazi se Tribeca, restoran koji odiše toplinom i dugom tradicijom. Tribeca svakodnevno privlači velik broj sugrađana, i starijih i mlađih generacija. Ovaj kultni restoran poznat je po izuzetnom gostoprimstvu, kvalitetnoj i ukusnoj kuhinji, kao i osećaju da ste “kao kod kuće”. Velika ljubav prema gastronomiji i stalna želja za inovacijama doprinosi tome da je restoran Tribeca jedan od najpopularnijih i najposećeniji restorana u Beogradu.

Doručak uz koji se služi besplatno kafa, veliki izbor domaćih i stranih premijum piva, veliki izbor najkvalitetnijeg mesa, domaće uzgajano povrće su samo neki od kvaliteta i specifičnosti koji ovaj restoran nudi svojim gostima.

Beer Style preporuka – Destinacija naše današnje avanture je restoran Tribeca. Ovo je restoran koji se bavi konceptom spoja više različitih kuhinja, što znači da meni ovog restorana poseduje dosta širok izbor jela. Što bi rekli, za svakog po nešto. Pri poseti Tribeca bili smo raspoloženi za neko pileće meso. Konobar nam je preporučio pileći file u sosu od vrganja uz svetlo lager pivo, što se kasnije ispostavilo kao veoma dobra preporuka. Fino ispečeno meso uz kremasti sos od vrganja brzo je serviran. Meso, kao i gljive, je bilo sveže ispečeno i nije bilo tragova podgrejavanja niti tragova odmrzavanja. Ukus je bio korektan, mada mnogo bolji u kombinaciji sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom. Napomenuli bi i da je Restoran Tribeca savršeno mesto kako za nedeljni ručak tako i za poslovne sastanke.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Steakhouse Toro Grill

Steakhouse Toro Grill je jedino mesto u Srbiji gde možete osetiti ukus prvoklasnog škotskog goveđeg mesa. U prefinjenom, intimnom ambijentu

Pivski post

Ljudi širom sveta godišnje popiju čak 2.000.000.000 litara piva. Američka pivara, Rouge Ales, napravila je pivo pod imenom „Beard Beer“

Vreme je za pivo

Hranjiva vrednost, umirujuće dejstvo i osvežavajući ukus, kvalifikuju pivo za najbolje pića tokom vrelih letnjih dana Po definiciji pivo je

PIVO – Ledena krigla je zabluda

Mi potpuno razumemo opčinjenost pivom i zato vam ukazujemo na greške koje možda pravite. Ukoliko volite pivo na ove stvari zaboravite.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.