Supermarket Deli

Dobar zalogaj u laganoj i prijateljskoj atmosferi je nekad potrebniji više od svega. Ideja Supermarket Deli je da doživite prijatno iskustvo koje hrani svih pet čula.

Glavni cilj im je da kroz Delijev gastro doživljaj krenete u turistički obilazak svih svetskih kuhinja, od šarolikih meksičkih tortilji i naćosa do pikantnih indonežanskih nudli sa plodovima mora. Na Delijevim policama možete naći najbolje iz domaće radinosti – čajne kolače po bakinom receptu, kvalitetno pivo domaće proizvodnje, uz raznovrsni izbor rakija i vina iz podruma širom Srbije.

Beer Style preporuka – Supermarket Deli je jedan vrlo zanimljiv beogradski restoran elegantnog i prefinjenog enterijera. Koncept kojim se bave jeste dosta moderan, i ne baš toliko ustaljen kod nas. Pored vizuelnog doživljaja i interesantne atmosfere, poznati su po veoma ljubaznom i posvećenom osoblju, a koje daje sve od sebe da vam dokaže da ste napravili pravi izbor odabirom ovog restorana. Danas smo bili raspoloženi za piletinu. Osoblje nam je preporučilo njihovu piletinu sa pršutom, kačkavaljem i pire krompirom. Za pun ugođaj su nam preporučili da pored ovog naručimo jedno domaće, hladno pivo. Tako smo učinili i moramo vam priznati da se nismo prevarili. Meso je bilo najvišeg kvaliteta, savršeno pečeno, a posluženo je sa perfektnim dodatkom pršute i kačkavalja. Pire krompir je bio korektan, a sve je bilo kompletno uz pivo.

Ako ste raspoloženi za laganu i opuštenu atmosferu morate posetiti Deli.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivara na Dorćolu

Pivara na Dorćolu u svojoj ponudi nudi preko 15 vrsta piva na točenje, kao i svojih 5, koje proizvode u svojoj pivari.

Trappist – Pivo ili sir

U Belgiji, zemlji gde pivo ima i svog nebeskog zaštitnika, manastiri su još u srednjem veku postala prva preduzeća za

Kako se brzo rešiti mamurluka

Mamurluk, česta nuspojava nakon večernjeg izlaska, može da vam upropasti ceo naredni dan, posle uživanja u omiljenom alkoholu. Ljudi širom

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike