Restoran Jazz Cafe

Restoran Jazz Cafe otvoren je krajem prošlog veka, a vlasnici kažu da im je želja bila da otvore restoran u kom se dobro jede, te sluša kvalitetna muzika. Iako su i dalje mladi, no sa puno znanja, ali i iskustva svoj posao rade sa puno strašću. Tokom prepodneva pripremaju ukusne doručke za uspešan početak vašeg dana. Za ručak uvek imaju drugačiji predlog, nakon koga ćete poželeti da pauza na poslu traje duže. U vreme predviđeno za večeru Restoran Jazz Cafe pretvara se u pravi mali Bistro Jazz klub u kojem se đuska uz kvalitetnu muziku, a između plesnih koraka gricka nešto lagano i ukusno sa njihovog bogatog menija.

Beer Style preporuka – RestoranJazz Cafe je beogradski restoran koji se bavi koncepton spoja više različitih vrsta kuhinja. Njihov opširan meni poseduje sve što bi želeli da vidite baram kada je reč o ovakvom konceptu. Pored toga što je meni veoma bogati i lepo dizajniran, karakterišuga još i veoma pristupačne cene, kao i veliki broj domaćih tradicionalnih specijaliteta poput komplet lepinje. Posetili smo ovaj restoran u kasnim popodnevnim časovima, taman u vreme za laganu večeru. Bili smo raspoloženi za neku obrok salatu, a konobar nam je preporučio njihovu salatu sa endivijom uz jedno pšenično pivo. Radi se o veoma zanimljivoj i ukusnoj salati koja je sačinjena od kruške, pršute i prelivena sosom od gorgonzole. Ako nas pitate, ovo je savršena salata, a uz koju se neverovatno slaže, ne previše hladno, pšenično pivo, odnosno ukusi se savršeno slažu i grade jednu perfektnu sinergiju. Ako ste u blizini mi vas savetujemo da na sledećoj pauzi posetite ovaj cafe, nećete se razočarati.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Da li pivo umanjuje stres

U eri ubrzanog načina života često se javlja stres, kao produkt mnoštva informacija kojima smo izloženi. Stres u manjim dozama

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike