Restoran Plato

Restoran Plato nalazi se na platou Filozofskog fakulteta, u samom srcu Beograda. Kuhinja je internacionalna sa sofisticiranim i neobičnim ukusima, te je i meni restorana Plato tako koncipiran, odnosno meni se sastoji od pažljivo odabranih jela. Kada bi opisivali ovaj restoran u jednoj rečenici definisali bi ga kao mesto gde se neobični ukusi spajaju i pretvaraju u savršene obroke.

Budite sigurni da će vas restoran Plato osvojiti jedinstvenim ukusima.

Beer Style preporuka – Kao što smo već navelirestoran Plato je jedan moderan restoran prijatnog i elegantnog enterijera koji se bavi konceptom međunarodne kuhinje. Glavne prednosti Plato-a jesu kvalitentni sastojci od kojih se hrana pravi, jedinstven i kreativno osmišljen meni, pristupačne cene i više nego prijatno osoblje. U posetu Plato-u smo došli praznih stomaka i bili smo spremni za neku jaku i obilnu hranu. Uz pomoć osoblja došli smo do zaključka da nam se jedu njihova rebarca u BBQ sosu, uz koja smo naravno naručili i jedno pilsner pivo. Hrana je brzo bila poslužena, rebarca su bila savršeno obrađena, meso je otpadalo sa kostiju, odnosno sve je bilo baš kako treba. Sos je bio korektan, ne previše jak i savršeno je išao uz lagano kiselkasto pivo. Ako ste u žurbi, na pauzi ili ograničeni vremenom na bilo koji način, a pritom želite da pojedete nešto brzo i kvalitetno onda je Plato pravo mesto za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Reka

Ovaj zanimljivi restoran nalazi se u Zemunu, tačnije na Zemunskom keju. Zbog čega je ovaj restoran interesantan i šta ga

Macchiato kuća

Dobro došli u Macchiato kuću, restoran koji nosi umetnost sa potpisom od 1995. godine, kuću koja predstavlja spoj tradicije i

Loft

Loft

Počelo je sa Loft Campusom u Stražilovskoj 37, gde je uz sjajan izbor kafe, probrana pića i ukusnu hranu uglavnom

Kako prepoznati dobro pivo

Pivski svet šareniji je nego ikada. Nove pivare, paleta pivskih ukusa koja ima sve više nijansi, stilovi i podstilovi, kraft

Pivara Dogma

Uz tri piva koja su uvek u ponudi, Hoptopod, Svetionik i Albino, proizvode i sezonska piva, a neumorni su i

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike