Restoran Sakura

Restoran Sakura, nalazi se u beogradskoj Beton hali sa pogledom na ušće reka Save i Dunav. Ovaj restoran nudi jedan sasvim novi i nesvakidašnji doživaljaj – sofisticiran spoj tradicionalno-neformalnog azijskog stila, ali i modernog uživanja u hrani i pićima.

Sakura na jedan autentičan i elegantan način donosi ukuse istoka, koji se vrlo jednostavno pretvaraju u trenutke u kojima možete da se prepustite vrhunskim ugođajima.

Beer Style preporuka – Sakura čine tri različita pristupa, a koji se u sinergijskom efektu upotpunjuju. Ovog puta ćemo fokus staviti na bar & lounge koncepta Sakura. Lounge bar vam nudi da se opustite uz lagano piće ili pak neki kvalitetan ručak. Ugodan enterijer će osigurati da se osećate opušteno, sigurno i pozitivno. Meni Sakure zasnovan je na različitm azijskim specijalitetima koji dolaze sa raznih strana ovog kontinenta. Danas smo bili raspoloženi za neku laganiju salaticu uz svetlo i isto toliko lagano pivo. Izabrali smo kinesku salatu od hrskave pačetine, uz ovu salatu, pored pačetine, služi se i mix različitog povrća, šargarepa, praziluk, crni luk i hoisin dresing. Od piva smo poručili svetla rashlađeni lager. Reč je o visoko kvalitetnoj salati, čiji su sastojci na najvišem nivou lestvice. Ukus je isto jedinstven, za pohvalu i savršeno se meša sa svetlim lager pivom. Potpuno smo sigurni da je ovo odlična kombinacija, a koja će se svideti svakome ko voli kvalitetnu klopu.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Time Out

Zar ne mislite da je hrana ukusnija ukoliko ručate na nekom mestu koje ostavlja bez daha? Beogradski restoran Time Out

Da li pivo umanjuje stres

U eri ubrzanog načina života često se javlja stres, kao produkt mnoštva informacija kojima smo izloženi. Stres u manjim dozama

Old London Pub

Old London je poznati beogradski pub, koji pored dobrog piva nudi još mnoštvo interesantnih detalja, a koji su osmišljeni sa

The Camelot pivnica

Ugostiteljstvom su počeli da se bave u decembru 1999. godine otvaranjem jednog od najpoznatijih novosadskih klubova „Ritmo Latino“ i ovaj

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.