Restoran Skver 44

Skver 44 je savremeni koncept koji podrazumeva neformalne obroke u opuštenoj atmosferi. Gosti su dobrodošli tokom celog dana. Možete uživati u odličnoj hrani, prvoklasnoj kafi i ukusnim pivima. Sedite i opustite se u atmosferi koju karakteriše autentičnost.

Moto ovog restorana je pozitivan stav, te ceo svoj natup prema gostima grade upravo na taj način, odnosno kroz ležeran stav i vrhunsku ponudu hrane, ali od nedavno i piva.

Beer Style preporuka – Skver 44 je moderan beogradski restoran koji se bavi savremenim konceptom urbanog i dinamičnog restorana. Ovom restoranu, lociranom na Banovom Brdu glavni aduti su ljubazno osoblje, kvalitetna hrana, prijatan, ali ujedno i urban ambijent i pristupačne cene. Restoran Skver 44 poseduje korektan meni koji je primarno baziran kao sinergija različith kuhinja. Tokom posete ovom urbanom restoranu, bili smo gladni i želeli smo „jaču hranu“. Uz male konsultacije  sa konobarom odlučili smo se za burger, te smo naručili Texas burger i uz njega pšenično pivo. Reč je o burgeru sa kidanom govedinom, bbq sosom, sirom, pomfritom i pohovanim lukom. Zaista izvanredan burger od kvalitetnih sastojaka, jedinstvena kombinacija koja gradi pravi i prepoznatljivi ukus u kombinaciji sa ne previše rashlađenim pšeničnim pivom.

Ako ste u „brzini“, odnosno ako žurite, a pritom želite da pojedete nešto na brzinu, ali kvalitetno, restoran Skver 44 je pravo mesto za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Zebrew pakuje pivo u papir

Zebrew je mala craft pivara sa sedištem u Rakovici. Ono što ih razlikuje od ostalih craft pivara jeste što konstanto

Mršavite uz pivo

Pivo je duboko ukorenjeno u našoj kulturi kao jeftin način da se oslobodimo briga, zabavimo i opustimo, ali sve to

10 razloga zašto piti pivo

Pravo pivo bogato je vitaminom B i proteinima. Hmelj je glavni sastojak koji se koristi za pripremu piva, sadrži flavonoide,

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju