Restoran Skver 44

Skver 44 je savremeni koncept koji podrazumeva neformalne obroke u opuštenoj atmosferi. Gosti su dobrodošli tokom celog dana. Možete uživati u odličnoj hrani, prvoklasnoj kafi i ukusnim pivima. Sedite i opustite se u atmosferi koju karakteriše autentičnost.

Moto ovog restorana je pozitivan stav, te ceo svoj natup prema gostima grade upravo na taj način, odnosno kroz ležeran stav i vrhunsku ponudu hrane, ali od nedavno i piva.

Beer Style preporuka – Skver 44 je moderan beogradski restoran koji se bavi savremenim konceptom urbanog i dinamičnog restorana. Ovom restoranu, lociranom na Banovom Brdu glavni aduti su ljubazno osoblje, kvalitetna hrana, prijatan, ali ujedno i urban ambijent i pristupačne cene. Restoran Skver 44 poseduje korektan meni koji je primarno baziran kao sinergija različith kuhinja. Tokom posete ovom urbanom restoranu, bili smo gladni i želeli smo „jaču hranu“. Uz male konsultacije  sa konobarom odlučili smo se za burger, te smo naručili Texas burger i uz njega pšenično pivo. Reč je o burgeru sa kidanom govedinom, bbq sosom, sirom, pomfritom i pohovanim lukom. Zaista izvanredan burger od kvalitetnih sastojaka, jedinstvena kombinacija koja gradi pravi i prepoznatljivi ukus u kombinaciji sa ne previše rashlađenim pšeničnim pivom.

Ako ste u „brzini“, odnosno ako žurite, a pritom želite da pojedete nešto na brzinu, ali kvalitetno, restoran Skver 44 je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Jelen pivo vas savetuje

Od starih egipatskih slika iz 3.400 godina p. n. e., koje prikazuju ljude kako piju pivo, do danas se malo

KRAFT PIVO: Zamena za probiotike

Nova istraživanja ukazuju da određena kraft piva poseduju probiotičke bakterije koje pomažu pri održavanju zdravog digestivnog sistema.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.