Restoran Temperament

Temperament je restoran koji je fokusiran na tradicionalnu kuhinju. Nalazi se u Beton hali, u samom srcu Beograda, pored reke Save, sa magičnim pogledom na Novi Beograd, na Ušće Save i Dunava, odmah ispod Kalemegdana.

Misija osnivača i zaposlenih restorana je da prenesu temperament ljubavi prema Beogradu, nacionalnoj hrani i muzici svim gostima. Cilj je da svako od vas u njihovom ambijentu koji opušta, pronadje svoj kutak mira i uživanja.

Pružaju vam magičan pogled na reku dok se Beograd budi, momente tišine dok pucketa drvo iz kamina, temperamente tonove i fenomenalnu živu muziku svako veče od 22h, pa do kasno u noć dok naš grad ne zaspi.

Beer Style preporuka – Temperament je restoran koji je se primarno bavi tradicionalnom kuhinjom. Baš iz tog razloga, prilikom posete ovom restoranu, smo odlučili da nam je najpamentije da naručimo neki domaći specijalitet, naravno uz adekvatno pivo. Posle male konslutacije sa, moramo naglasiti, veoma  stručnim osobljem došli smo do zaključka da su njihove kobasice od divljači uz svetlo lager pivo pravi izbor. Svi već dobro znamo kakva je ova kombinacije, ali da bi bila uspešna i da bi odskočila od sličnih ponuda, bitno je da je kobasica kvalitetna. Ovog puta je bilo reči o kobasici koja je sačinjena od mesa srne, mangulice i divlje svinje. Moramo priznati veoma kvalitetno i savršeno komplementira uz dobro rashlađeno svetlo lager pivo.

Ukoliko ste raspoloženi za kvalitetne i pristupačne domaće delicije, ali i specijalitete centralnoevropske kuhinje Temperament je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Skver 44

Skver 44 je savremeni koncept koji podrazumeva neformalne obroke u opuštenoj atmosferi. Gosti su dobrodošli tokom celog dana. Možete uživati

MODERNI LAGER

Lageri, kao najmodernija vrsta su piva donjeg vrenja i uglavnom su svetle boje. To su prava letnja piva, laganijeg, osvežavajućeg

crno pivo, stout pivo

Kako uživati u crnom pivu

Zabluda je da je crno pivo obavezno jače od svetlog. Boja piva nema nikakve veze sa količinom alkohola već isključivo sa načinom vrenja slada.

KAKO TOČITI ERDINGER PIVO

Za točenje Erdingera preporučuje se klasičan metod točenja piva u jedinstvenoj Erdinger čaši. Potrebno je isprati čašu hladnom vodom, zatim

GDE NA DOBRO PIVO – Central Pub

Gde na dobro pivo često je pitanje među pivopijama – Naša preporuka je Central Pub, mesto gde se sluša dobra muzika, jede fina hrana i pije odlično pivo.

EFES DRAFT Točeno pivo u flaši

Efes Draft je pivo po svežini i ukusu najsličnije točenom pivu, odnosno Efes Draft je točeno pivo u flaši koje se proizvodi po identičnoj tehnologiji proizvodnje kao i točeno pivo.