Restoran Jedno Mesto

Spoj tradicionalnog i modernog, dnevnog i noćnog života, Jedno mesto je spoj koji opčini svakog gosta. Spoj duha nekadašnjih boema i današnjih šmekera smešten u najlepšem delu starog centra Beograda, u Cetinjskoj ulici, u blizini boemske četvrti Skadarlija. Sve u svemu, ako ste u Beogradu Jedno mesto predstavlja nezaobilaznu stanicu vašeg gastronomskog putovanja.

Bilo da ste u duši stari boem ili moderni šmeker na Jednom Mestu provešćete nezaboravne trenutke i pronaći nešto za sebe. Bogata ponuda domaćih i stranih piva, pažljivo uparena sa gurmanski spremljenim jelima, oduševiće sva vaša čula i naterati da se Jednom Mestu iznova vraćate.

Beer Style preporuka –Restoran Jedno Mesto je beogradski restoran koji se bavi konceptom evropske kuhinje, a sam ambijent restorana podseća na ambijent prastarih boemskih kafana sa početka prošlog veka. Delikatno osmišljen meni će osigurati da pronađete nešto što je krojeno baš po vašim standardima. Ovog puta smo bili željni neke kvalitetne piletine uz koju smo želeli da naručimo jedno pšenično pivo. Razgledali smo njihov meni i odlučili da naručimo Pollo Speck. Reč je o pilećem fileu sa pršutom i mocarelom u sosu od belog vina. Kao prilog smo dobili pomfrit, posle nekoliko zalogaja shvatili smo da ova zanimljiva kombinacije ide veoma dobro uz ne previše rashlađeno pšenično pivo. Sinergijom ovog jela i pšeničnog piva, dobija se neki novi, mnogo zanimljiviji ukus.

Ako ste u potrazi za domaćim i evropskim specijalitetima ne gledajte dalje od Jednog Mesta.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Piva koja obaraju s nogu

Ono što ih čini neverovatnim jeste činjenica da vam je dovoljna samo jedna flaša kako bi osetili dejstvo alkohola Jaka

Restoran Jerry

Na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu nalaze se moderno koncipirani i luksuzno opremljeni elitni restoran Jerry. Uvođenjem novih svetskih trendova i

Kada dodati voće u pivo

Tokom primarne ili sekundarna fermentacija? Da li da voće bude celo, možda pasirano ili pak isečeno? Koliko dugo da držim

ZAJEČARSKA PIVARA – Prva pivara u Srbiji

Zaječarska pivara je prva pivara u Srbiji kojoj je dodeljena integrisana dozvola za prevenciju i kontrolu zagađenja životne sredine (eng. Integrated Pollution Prevention and Control – IPPC).

PIVO Nikšićko IPA

Pivo Nikšićko IPA pravi se od interesantne kombinacije aromatičnih sorti hmelja i posebnog ejl kvasca.

Restoran Soulfood

Restoran Soulfood nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Pančevu, u Aviv parku. Restoran Soulfood je veoma prostran, savremen i moderno uređen restoran.

Restoran Salt ‘n’ Pepa

Restoran Salt ‘n’ Pepa nalazi se u Aviv parku u Pančevu. Restoran Salt ‘n’ Pepa je moderno i elegantno uređen restoran, u kom dominiraju prirodni materijali i topla atmosfera.