Restoran Mihailo

U prijatnom ambijentu restorana Mihailo možete uživati u tradicionalnoj nacionalnoj kuhinji koja je pripremana uz pomoć najkvalitetnijih lokalnih namirnica na moderan način, a čiji krajnji rezultat predstavlja neodoljiv  i ukusan obrok koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ovaj restoran se nalazi na Obilićevom vencu, te ukoliko želite da saznate šta zapravo znači pripremati tradicionalno – nacionalnu kuhinju, ali na savremen i moderan način, morate posetiti restoran Mihailo.

Beer Style preporuka –Kakoje reč o ugostiteljskom objektu koji se bavi konceptom nacionalne kuhinje, morali smo da se uverimo koliko su im dobri domaći specijaliteti. Posle malo razmišljanja i konsultacija sa osobljem odlučili smo da poručimo teletinu sa krompirom i kajmakom. Uz ovaj specijalitet od telećeg mesa smo poručili jedno svetlo lager pivo. Jelo je brzo posluženo, meso je bilo sveže pripremljeno, gradilo je zanimljiv i karakterističan ukus uz kajmak, krompir je išao divno kao dodatak dok je hladno lager pivo sve spajalo u jednu višu dimenziju i u sinergiji gradilo fenomenalan ukus.

Ako ste u žurbi, a nalazite se u centru Beograda, te želite da pojedete nešto domaće i kvalitetno, ali pripremljeno na moderan način, restoran  Mihailo je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivara na Dorćolu

Pivara na Dorćolu u svojoj ponudi nudi preko 15 vrsta piva na točenje, kao i svojih 5, koje proizvode u svojoj pivari.

Valjevsko pivo i “Hajdučki dani”

Turistička organizacija opštine Bogatić ovog vikenda organizuje u Crnoj Bari manifestaciju “Hajdučki dani”. Manifestacija počinje u petak 03.08.2018. godine u

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih

BEZALKOHOLNO PIVO Sve traženije pivo

Nadolazeće i sve popularnije navike, koje uključuju zdrave životne stilove, prepoznale su velike pivske kompanije, koje su osluškujući konzumente i pivsko tržište potrošačima ponudile piva