Restoran Mihailo

U prijatnom ambijentu restorana Mihailo možete uživati u tradicionalnoj nacionalnoj kuhinji koja je pripremana uz pomoć najkvalitetnijih lokalnih namirnica na moderan način, a čiji krajnji rezultat predstavlja neodoljiv  i ukusan obrok koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ovaj restoran se nalazi na Obilićevom vencu, te ukoliko želite da saznate šta zapravo znači pripremati tradicionalno – nacionalnu kuhinju, ali na savremen i moderan način, morate posetiti restoran Mihailo.

Beer Style preporuka –Kakoje reč o ugostiteljskom objektu koji se bavi konceptom nacionalne kuhinje, morali smo da se uverimo koliko su im dobri domaći specijaliteti. Posle malo razmišljanja i konsultacija sa osobljem odlučili smo da poručimo teletinu sa krompirom i kajmakom. Uz ovaj specijalitet od telećeg mesa smo poručili jedno svetlo lager pivo. Jelo je brzo posluženo, meso je bilo sveže pripremljeno, gradilo je zanimljiv i karakterističan ukus uz kajmak, krompir je išao divno kao dodatak dok je hladno lager pivo sve spajalo u jednu višu dimenziju i u sinergiji gradilo fenomenalan ukus.

Ako ste u žurbi, a nalazite se u centru Beograda, te želite da pojedete nešto domaće i kvalitetno, ali pripremljeno na moderan način, restoran  Mihailo je pravo mesto za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Guinness pivo

U prepoznatljivoj čaši, sa karakterističim natpisom i znakom harfe iz irske mitologije, ova tamnma tečnost okrunjena je slojem guste, kremaste

birra moretti

BIRRA MORETTI Kako pozicionirati pivski brend

Kompanija Heineken je svoju promociju piva Birra Moretti u Srbiji usmerila na mlade ljude, koji uživaju u vrhunskom i prestižnom ukusu, ali ne previše ekskluzivnom, što ovo pivo čini dostupnim za širi krug konzumenata.

Čaša za pivo

Pojavljuju se u različitim oblicima i veličinama, ali nipošto nisu samo rezultat dizajnerskog nadahnuća, već imaju tačno propisanu svrhu, u

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja