Restoran Mihailo

U prijatnom ambijentu restorana Mihailo možete uživati u tradicionalnoj nacionalnoj kuhinji koja je pripremana uz pomoć najkvalitetnijih lokalnih namirnica na moderan način, a čiji krajnji rezultat predstavlja neodoljiv  i ukusan obrok koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ovaj restoran se nalazi na Obilićevom vencu, te ukoliko želite da saznate šta zapravo znači pripremati tradicionalno – nacionalnu kuhinju, ali na savremen i moderan način, morate posetiti restoran Mihailo.

Beer Style preporuka –Kakoje reč o ugostiteljskom objektu koji se bavi konceptom nacionalne kuhinje, morali smo da se uverimo koliko su im dobri domaći specijaliteti. Posle malo razmišljanja i konsultacija sa osobljem odlučili smo da poručimo teletinu sa krompirom i kajmakom. Uz ovaj specijalitet od telećeg mesa smo poručili jedno svetlo lager pivo. Jelo je brzo posluženo, meso je bilo sveže pripremljeno, gradilo je zanimljiv i karakterističan ukus uz kajmak, krompir je išao divno kao dodatak dok je hladno lager pivo sve spajalo u jednu višu dimenziju i u sinergiji gradilo fenomenalan ukus.

Ako ste u žurbi, a nalazite se u centru Beograda, te želite da pojedete nešto domaće i kvalitetno, ali pripremljeno na moderan način, restoran  Mihailo je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Razbijanje zabluda o pivu

Egipatska legenda kaže da je Oziris pronašao pivo. Oziris je bog plodnosti, zemlje i vegetacije. Pivo tada nije bilo samo

Restoran Careva Ćuprija

Restoran Careva Ćuprija je ugostiteljski restoran sa dugom srpskom istorijom i tradicijom, i važi za jedan od spomenika grada Beograda.

Restoran Ananda

Ananda, prvi je veganski restoran u Srbiji. Koncept ovog restorana se svodi na laganu i finu hranu, u kojoj možete

Craft pivare

Sve craft pivare i kraft proizvođači u Srbiji na jednom mestu. Pronađite svoju omiljenu kraft pivaru.

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.