Restoran Mihailo

U prijatnom ambijentu restorana Mihailo možete uživati u tradicionalnoj nacionalnoj kuhinji koja je pripremana uz pomoć najkvalitetnijih lokalnih namirnica na moderan način, a čiji krajnji rezultat predstavlja neodoljiv  i ukusan obrok koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ovaj restoran se nalazi na Obilićevom vencu, te ukoliko želite da saznate šta zapravo znači pripremati tradicionalno – nacionalnu kuhinju, ali na savremen i moderan način, morate posetiti restoran Mihailo.

Beer Style preporuka –Kakoje reč o ugostiteljskom objektu koji se bavi konceptom nacionalne kuhinje, morali smo da se uverimo koliko su im dobri domaći specijaliteti. Posle malo razmišljanja i konsultacija sa osobljem odlučili smo da poručimo teletinu sa krompirom i kajmakom. Uz ovaj specijalitet od telećeg mesa smo poručili jedno svetlo lager pivo. Jelo je brzo posluženo, meso je bilo sveže pripremljeno, gradilo je zanimljiv i karakterističan ukus uz kajmak, krompir je išao divno kao dodatak dok je hladno lager pivo sve spajalo u jednu višu dimenziju i u sinergiji gradilo fenomenalan ukus.

Ako ste u žurbi, a nalazite se u centru Beograda, te želite da pojedete nešto domaće i kvalitetno, ali pripremljeno na moderan način, restoran  Mihailo je pravo mesto za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Lager i Ale: Razlika je u stilu

Šta je bitno da znate u razlikama Lager i Ale – najpopularnija pivska stila – šta ih spaja, šta ih razdvaja, ali i šta ih čini toliko različitim.

Kolaboracije i Dogma brewery

U trećem broju magazina Beer Style objavljen je intervju sa ikonom američke kraft scene Metom Brofijem, ali tom prilikom nije

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju