Restoran Old Mill Belgrade

Restoran Old Mill Belgrade odlikuje autentičan stil sa elementima Starog mlina i njegove post – industrijske baštine. Restoran nudi specijalitete tradicionalne srpske kuhinje sa potpuno novim, savremenim pristupom spremanju hrane primenom najsavremenijih kulinarskih tehnika i upotrebom najkvalitetnijih domaćih i sezonskih namirnica, poštujući filozofiju održivog razvoja.

U sklopu objekta Old Mill Belgrade nalazi se i bar koji nudi veliki izbor koktela koji se spremaju samo uz najsvežije sastojke.

Beer Style preporuka – RestoranOld Mill Belgrade je koncipiran kao moderan restoran koji služi hranu domaćeg porekla na neki savremeniji, slobodno možemo reći inovativniji i moderniji način. Poseduju delikatno osmišljen meni koji dosta obećava, baram kada je reč o raznovrsnosti. Danas smo bili raspoloženi za neku ćuretinu. Metodom eliminacije smo zaključili da nas najviše privlači sporo pečeni ćureći batak sa sokom od pečenja i mlincima na kajmaku, uz ovo jelo smo poručili jedno svetlo točeno lager pivo. Reč je o delikatno pravljenom miksu domaćih ukusa na malo moderniji način. Metoda sporog kuvanja obećava da će meso zadobiti veoma prijatnu teksturu. Dok mlinci na kajmaku uz dobro rashlađeno lager pivo, te sok od pečenja ubacuju novu priču u poznat ukus ćurećeg mesa. Zaista zanimljivo jelo, veoma ukusno i moramo napomenuti zdravo!

Old Mill Belgrade je restoran za svaku modernu i savremenu osobu koja u dubini duše i dalje žudi za svojim korenima.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Međunarodni dan piva

Od 2007. godine prvi petak u avgustu se obeležava kao Međunarodni dan piva.  Prvobitno manifestacija lokalnog karaktera, i to u

Ovo sigurno niste znali

Prve pivske konzerve Prva piva u konzervama pojavila su se 1935. godine. Pivopije više nisu išle u pivske konobe, a

Restoran Savoca

Restoran Savoca

Ukoliko stezaljubljenik u Italiju, njene ukuse i mirise, Restoran Savoca iz Novog Sada je pravo mesto za vas. Ovde možete

Kako izbeći pivski stomak

Najbitnije pravilo kako da se ne ugojite: Kada pijete jedite proteine, a ne masti. Da bismo objasnili ovo pravilo, počnimo

BISER ISTOČNE SRBIJE – ZAJEČARAC

Zaječarsko pivo je zvanično prvi put proizvedeno 1895. godine u Zaječarskoj pivari, koju je osnovalo “Zaječarsko industrijsko udruženje”. Pivara je

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike