Sarajevski ćevap Walter

U Železniku, 2006. godine, se otvorio prvi restoran Walter sa idejom da Beograđanima pokaže nešto neobično i nesvakidašnje. Takođe, neka polazna ideja je bila da se stvori mesto kultnog naziva i atmosfere, a koje će biti privlačno svim generacijama.

Svoju misiju su u proteklih 13 godina uspešno gradili, te približili publici u Srbiji sarajevski šmek, o kojem se često priča. Njihova retro priča upotpunjena je interesantnim detaljima koji asociraju na prošla vremena, kojih se mnogi sećaju sa nostalgijom. Na njihovoj adresi, priča o legendarnom Valteru i sarajevskom ćevapu dobija novu dimenziju.

Beer Style preporuka –Beogradski Walter je nadaleko poznat lanac restorana koji se bavi konceptom domaćih, balkanskih specijaliteta sa roštilja, od kojih je najpoznatiji Sarajevski ćevap. Meni je jednostavan, nije previše obiman, a opet poseduje sve što možete želeti od restorana koji se bavi ovim konceptom. Cene su pristupačne svima, dok je kvalitet na već poznatom vrhunskom nivou. Walter nije razočarao, naručili smo njihove Sarajevske ćevape od junećeg mesa i jedno svetlo lager pivo. Kombinacija za koju već svako zna da je dobitna. Ćevapi su bili korektno pečeni, nisu bili prepečeni, lepinja sočna i kajmak punomasan. Sve ovo daje krajnji proizvod koji žudi za hladnim svetlim lager pivom.

Ako ste ljubitelji specijaliteta sa ćumura Walter je pravo mesto za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Jaka, a ukusna

Sa eksplozijom kraft industrije, očekivano je da nas iznenade određena piva koja se ističu od ostalih Većina muškaraca se verovatno

DOGMA BREWERY: Najbolje pivo

Prema mišljenju Beer Style magazina ovo su tri najbolja piva pivare Dogma   Beogradska pivara Dogma, odnosno Dogma brewery, je

Dani hmelja u Bačkom Petrovcu

Tradicionalna manifestacija "Dani hmelja" će ove godine biti održani 10. avgusta u Bačkom Petrovcu, u organizaciji Petrovec doo. Gostima manifestacije

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike