Sarajevski ćevap Walter

U Železniku, 2006. godine, se otvorio prvi restoran Walter sa idejom da Beograđanima pokaže nešto neobično i nesvakidašnje. Takođe, neka polazna ideja je bila da se stvori mesto kultnog naziva i atmosfere, a koje će biti privlačno svim generacijama.

Svoju misiju su u proteklih 13 godina uspešno gradili, te približili publici u Srbiji sarajevski šmek, o kojem se često priča. Njihova retro priča upotpunjena je interesantnim detaljima koji asociraju na prošla vremena, kojih se mnogi sećaju sa nostalgijom. Na njihovoj adresi, priča o legendarnom Valteru i sarajevskom ćevapu dobija novu dimenziju.

Beer Style preporuka –Beogradski Walter je nadaleko poznat lanac restorana koji se bavi konceptom domaćih, balkanskih specijaliteta sa roštilja, od kojih je najpoznatiji Sarajevski ćevap. Meni je jednostavan, nije previše obiman, a opet poseduje sve što možete želeti od restorana koji se bavi ovim konceptom. Cene su pristupačne svima, dok je kvalitet na već poznatom vrhunskom nivou. Walter nije razočarao, naručili smo njihove Sarajevske ćevape od junećeg mesa i jedno svetlo lager pivo. Kombinacija za koju već svako zna da je dobitna. Ćevapi su bili korektno pečeni, nisu bili prepečeni, lepinja sočna i kajmak punomasan. Sve ovo daje krajnji proizvod koji žudi za hladnim svetlim lager pivom.

Ako ste ljubitelji specijaliteta sa ćumura Walter je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

ISTORIJA ČELAREVSKE PIVARE

Lazar Dunđerski, jedan od najistaknutijih srpskih veleposednika, osnovao je 1892. godine na poljoprivrednom imanju svoje porodice, pivaru u Čelarevu, tadašnjem

JELEN FRESH – LUMUN

Spoj limuna sa Jelen pivom stvorio je pivo sa voćnim ukusom – Jelen Fresh Limun. Pivo se odlikuje smanjenom gorčinom,

10 zanimljivosti o pivu

Zanimljivosti o pivu možete pročitati u mnogim klubovima, kafanama i restoranima, a mi vam ovog puta donosimo deset veoma interesantnih.

Kraft pivarstvo u Srbiji

U svet kraft pivarstva se ulazi iz emocije, preduzimljivosti, istraživačkog duha. Kada se stvari razviju, preleže dečije bolesti, hobi polako