Restoran The Square

Besprekorna usluga, elegantna atmosfera i bogat izbor piva slažu se sa savremenom i evropskom kuhinjom restorana The Square.

Elegantan i prostran enterijer, pruža vam savršeno okruženje za doručak, ručak ili večeru. Kada vreme to dozvoljava može se ručati i na otvorenom  – na Piazzetti.

Beer Style preporuka –Restoran The Square je beogradski a la carte restoran koji se nalazi u sklopu hotela Square Nine, na Studendskom trgu. Na jelovniku ovog restorana možete naći veliki broj specijaliteta evropske kuhinje. Uz izvrsnu hranu ovde vas očekuje prijatano i elegantno okruženje, kao i ljubazno osoblje. Ovog puta nismo bili toliko gladni, ali smo bili željni nekog kvalitetnog i tradicionalnog deserta. Na meniju restorana smo pronašli jedan skoro zaboravljeni dragulj. Reč je o kitnikezu sa kesten pireom, a uz njega smo naručili jedno ne previše rashlađeno tamno pivo. Mešavina kolača i pudinga, ovog puta sa kestenom, jabukama i jakim nagoveštajima cimeta, bio je savršen u kobinaciji sa tamnim pivom.

Posetite The Square, jer savršen restoran za svakoga ko drži do sebe i ko voli ozbiljno pripremljena tradicionalna evropska jela.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1