Restoran Kovač

Kažu da kafane pišu istoriju. One su svedok i poprište, putovanje i odredište. U njima se sastaje i rastaje, dogovaraju poslovi, veseli i tuguje. Kultura kafane kao mesta okupljanja, sa povodom ili bez njega, duboko je ukorenjena u srpskoj tradiciji. Nakon osam decenija postojanja, Kovač je jedna od retkih kafana koja je uspela da sačuva baš taj iskreni kafanski duh.

Kao sjajan spoj tradicionalnog i savremenog, Kovač predstavlja omiljenu destinaciju poklonika kulta prave kafane. Predivna stara kuća na ćošku, obnovljena i opremljena po najsavremenijim ugostiteljskim standardima, zadržala je svoju vizuelnu autentičnost. Topla domaćinska atmosfera i ljubazno i predusretljivo osoblje, uvešće vas u neki drugi svet u kome nema žurbe i meteža svakodnevice.

Beer Style preporuka –Kovač je jedna od najpoznatijih beogradskih kafana, ako ne i najpoznatija, i nalazi se na beogradskom bulevaru Oslobođenja. Kao kafana, Kovač se bavi konceptom domaće i kvalitetne kuhinje koja se služi po veoma pristupačnim cenama, u autentičnom i prijatnom ambijentu. Pri poseti kafani, kao što je Kovač, mora se dobro razmisliti šta da se poruči. Ne zato što je neko jelo bolje pripremljeno od drugog, već zato što je sve odlično pripremljeno. Upravo zbog toga, ovog puta smo naručili specijalitet pod imenom Gurmanski stek punjen dimljenim sirom, sa sosom od pečuraka i paprike. Uz ovo atraktivno jelo poručili smo jedno svetlo lager pivo. Predivna kombinacija mesa, sira i sosa prosto priziva dobro rashlađeno svetlo lager pivo. Kada je reč o  ukusima, oni su veoma lepo izraženi i pružaju pravi ugođaj za nepca.

O ovoj kafani ne treba puno trošiti slova i reči, ona je sinonim kvaliteta i dobre usluge, te ukoliko vam se ukaže prilika, obavezno je posetite i uživajte u gastronomskim čarolijama.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivara Black Turtle

Jedna od naših najstarijih i najvećih craft pivara, počela je sa radom još 2010. godine u  selu Kukujevci, nadomak Šida

Amerika žedna kraft piva

Česi popiju najviše piva po glavi stanovnika, Kinezi ga najviše proizvode, Nemci imaju najveći pivski festival, a Belgijanci, po mnogima,

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.