Restoran Lovac

U dobro poznatom ambijentu restorana Lovac, prepunom lovačkih priča, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na lovačku kuću, gosti su u prilici da uživaju u odličnoj hrani. Restoran Lovac se ističe opuštenom atmosferom, koja često podseća na stare beogradske kafane. Ovde su konobari vešti u svom zanatu, a mnogi za njihovu kuhinju govore da je najbolja u Beogradu.

Restoran Lovac se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na samo nekoliko koraka od gradske vreve koja se u bašti restorana ne oseti. Jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru, sa debelim hladom stare lipe, prijatan je ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića. Pored lepe bašte, i autentičnog enterijera još jedan adut ovog restorana jeste neverovatno kvalitetna kuhinja u kojoj se prave isključivo lovački i domaći specijaliteti.

Beer Style preporuka –Tokom posete Lovcu bili smo spremni da se opustimo uz hladno pivo i jaku lovačku gozbu. Odlučili smo da su njihove lovačke kobasice uz jedno veliko dobro rashlađeno svetlo lager pivo dobitna kombinacija, i nismo se pokajali. Kobasice su bile fenomenalne, baš onakve kakve trebaju da budu, ako ne i bolje. Uz kombinaciju sa svetlim lager pivom ovo je bio pravi lovački užitak.

Ako vas privlači priroda, lovački ambijent i hrana koja se vezuje za ovakva mesta, restoran Lovac je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Razbijanje zabluda o pivu

Egipatska legenda kaže da je Oziris pronašao pivo. Oziris je bog plodnosti, zemlje i vegetacije. Pivo tada nije bilo samo

pivo uz doručak

DORUČAK Smela kombinacija

Doručak je glavni obrok i on nam obezbeđuje snagu za predstojeći dan. Predlažemo vam da za doručak probate smele kombinacije, koje baš nisu uobičajene kod nas.

Strip o pivu

PIVO I UMETNOST – Strip o pivu

Strip o pivu na 180 strana pruža mogućnost da se nauče potpuno nove stvari o pivu – od toga kako je došlo do prvih pivskih eksperimenata, pa sve do kraft revolucije.

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.