Restoran Langouste

U starom delu Beograda, nadomak Kalemegdanske tvrđave, sa fantastičnim pogledom na  reke Savu i Dunav, ovaj ekskluzivni restoran priča svoju specifičnu priču.

Na ovom mestu vas očekuje pariski kuvar, ovenčan sa Mišelinovom zvezdom, koji svojim inovativnim pristupom gastronomiji kreira i od hrane stvara umetnost. U restoranu Langouste hranu pripremaju van uobičajenih okvira, prezentujući vam nove ukuse, a koji menjaju gastro scenu Beograda i postavljaju nove pravce.

Beogradski restoran Langouste je koncipiran kao savremeni restoran koji služi isključivo prestižna jela iz spoja više različitih kuhinja. Restoran se nalazi na Košančićevom Vencu i u restoranu ćete moći da nađete specijalitete iz italijanske, mediteranske i domaće kuhinje. Međutim, najveći atribut ovog restorana i ono zbog čega se dolazi ovde je morska kuhinja.

Beer Style preporuka –Tačno je da je ovaj restoran poznat po morskim specijalitetima, no mi prilikom posete nismo bili željni morske hrane. Ovog puta smo se, a nakon konsultacija sa konobarem, odlučili za meso mangulice pripremljeno na grilu. Uz file od mangulice, naručili smo i jedno svetlo lager pivo. Bili smo lepo iznenađeni, naime meso mangulice se dosta razlikuje od klasičnog svinjskog pečenja. Tačnije, ne znamo da li je do mesa, ili do izvrsnog načina pripreme ali svakako nam se svidela ova kombinacija mangulice i svetlog lager piva.

Ako ste ljubitelj kvalitetne savremene kuhinje, i želite da uživate u prijatnom ambijentu dok se opuštate uz razne specijalitete svetske kuhinje, onda je restoran Langouste pravo mesto za vas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1