Restoran New Marinero

Restoran – splav New Marinero nalazi se na obali Dunava, na međi između starog kaldrmisanog i ovog drugog, novijeg dela Zemunskog keja, tačno preko puta plaže Lido na Velikom ratnom ostrvu. Na ugostiteljskom nebu ovaj restoran sija od 2014. godine, konstantno šireći svoje kapacitete.

Ovo je vrlo lep restoran – splav, sa autentičnim ambijentom, idealan za hladnije mesece, ali i neverovatno privlačan tokom letnjih dana.

Beer Style preporuka –New Marinero je zemnuski splav koji se primarno bavi konceptom mediteranske kuhinje. Pored mediteranskih specijaliteta, na jelovniku ovog restorana možete pronaći veliki broj kvalitetnih jela koja potiču iz nacionalne, odnosno, domaće kuhinje. Pored kvalitetne ugostiteljske ponude, u ovom restoranu vas čeka prijatan ambijent koji je prilagođen za svako godišnje doba, ljubazno osoblje, pristupačne cene i prelep pogled. Ovog puta smo bili raspoloženi da uživamo u nekom „morskom“ specijalitetu. Stoga smo poručili losos stek i jedno svetlo lager pivo. Reč je o grilovanom steku lososa koji je poslužen uz grilovano povrće. Drago nam je bilo kada smo osetili da je meso lososa bilo sveže i veoma korektno pripremljeno, grilovano povrće je išlo kao kompletan kompliment ovom jelu. Pivo u ovoj kombinaciji nije imalo preveliku ulogu, ali je dobrodošlo.

Ljubitelji mediteranskih specijaliteta se neće pokajati restoranom New Marinero.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

heineken

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.

irski gulaš

PIVO U KULINARSTVU – Irski gulaš

U irski gulaš se dodaje crno pivo, najbolje neki staut, ali i suve šljive. Idealan prilog uz ovo jelo je krompir pire ili testenina, a nakon njega je obavezan jedan Guinness, kao kruna odličnog ručka.

Organizam proizvodi pivo

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.